uTorrent letöltés magyar ingyen | uTorrent download Win8

 

uTorrent

utorrentletoltes

Az uTorrent vagy (micro) Torrent egy széles körben elterjedt torrent-kliens letöltőszoftver, mellyel gyorsabban és hatékonyabban tudunk letölteni az automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. Az uTorrent gyakorlatilag ugyanazt az alkalmazást takarja, amit BitTorrent néven is le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.

Gyártó: Bittorrent Inc.
Megnevezés: uTorrent
Verzió: 3.4.2
Frissítés:
2014.10.17.
Fájlméret: 1.21 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 2008 Server / Win 98 / Windows Me / Win 95 / Win 7 / Win 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Kategória: Hálózat & Internet
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.34 (87 szavazat)

Mi az uTorrent?

Az uTorrent vagy mikro Torrent kliens a hozzá kapcsolódó letöltőszerverekkel történő kommunikáció ún. alternatív módon történik, melynek segítségével kijátszható az internetszolgáltatók által használt bittorrent letiltó mechanizmus. Nagyon kis erőforrást igényel, gyors és a felhasználói felülete átlátható. További információk a gyártó honlapján. A program legfrissebb verziójához ugrás a letöltés oldalra.

uTorrent használata

A telepítés után, miután elindítottuk, kiválaszthatjuk a magyar nyelvet, illetve lehetőség van megadni az információs fájlok típusát. A neten talált torrent fájlokat egyszerűen megnyitjuk a kliens programmal, és már indul is a letöltés. Az alapértelmezésként megadott beállításokkal is gördülékenyen tudunk letölteni egyszerre több gigás fájlokat is.

De természetesen állíthatjuk a letöltési illetve a feltöltési sebességet, beállíthatjuk hogy hány letöltő szál futhat egyszerre, és még számtalan lehetőségünk van a konfigurálásra.

Jelenlévők

Oldalainkat épp 32 vendég böngészi.

100% biztonság

100% vírusmentes letöltések

A vírusellenőrzést a VirusTotal, egy megbízható online ingyenes vírus- kereső szolgáltatás végzi. Így összesen 32 vírusvédelmi alkalmazás segítségével biztosítottak letöltéseink.