Tweak UI letöltés magyar | TweakUI downnload Windows XP

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Tweak UI

tweakui A Tweak UI a Windows kihagyhatatlan PowerToy alkalmazása gyakorlott felhasználók számára: a Tweak UI egy kicsi, ám annál erősebb, hasznosabb program, aminek használatával gyakorlatilag a Windows XP minden rendszerbeállítása felülírható. Ez a lenyűgöző freeware szabad bejárást biztosít az XP legmélyebb bugyraiba, ezért hozzá nem értő, szeszélyes felhasználását ajánlott a lehető legnagyobb mértékig elkerülni.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Tweak UI
Verzió: 2.10
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 147 KB
Operációs rendszer: Windows XP
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 845
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (4 szavazat)

Mi a Tweak UI?

A Tweak UI 1996-ban jelent meg először, azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a végfelhasználók számára a Windows lehető legszélesebb körű testreszabását. Ez az ingyenes program minden Windows-felhasználó számára elérhető. Igaz ugyan, hogy a Tweak UI maga nem nyújt semmivel több lehetőséget, mint ami a rendszerleíró adatbázis módosítása segítségével elérhető ne lenne, azonban könnyen kezelhető és egyszerű megjelenésű felhasználói felülete megkönnyíti a kezdő felhasználók életét. A program a Microsoft által kiadott PowerToys egyike, mely a vállalat honlapjáról letölthető. A Tweak UI honosítását, magyarosítását itt találjuk.

Tweak UI használata

A program ingyenesen letölthető a Microsoft Windows hivatalos honlapjáról, alkalmazása pedig meglehetősen könnyű: felhasználói felülete végletesen egyszerű és egyértelmű. Az alkalmazást eredetileg úgy harangozták be, mint azt a programot, mely lehetővé teszi a régi, lelassult számítógépek felgyorsítását azáltal, hogy képes kikapcsolni az operációs rendszer számos, kizárólag dekorációs céllal rendelkező aspektusát, amilyen az eltűnő menü vagy éppen a kurzor árnyékolása.

Tweak UI

Emellett a program alkalmas arra, hogy helyrehozza az operációs rendszer olyan apró hibáit, mint az ikonok, a gyorsbillentyűk vagy éppen a fájlkiterjesztések. Szintén fontos funkciója az alkalmazásnak az automatikus lejátszás kikapcsolása, ami a külső merevlemezek terjedésének köszönhetően egyre hasznosabb funkció.