Tweak UI letöltés magyar | TweakUI downnload Windows XP

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Tweak UI

tweakui A Tweak UI a Windows kihagyhatatlan PowerToy alkalmazása gyakorlott felhasználók számára: a Tweak UI egy kicsi, ám annál erősebb, hasznosabb program, aminek használatával gyakorlatilag a Windows XP minden rendszerbeállítása felülírható. Ez a lenyűgöző freeware szabad bejárást biztosít az XP legmélyebb bugyraiba, ezért hozzá nem értő, szeszélyes felhasználását ajánlott a lehető legnagyobb mértékig elkerülni.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Tweak UI
Verzió: 2.10
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 147 KB
Operációs rendszer: Windows XP
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 780
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (4 szavazat)

Mi a Tweak UI?

A Tweak UI 1996-ban jelent meg először, azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a végfelhasználók számára a Windows lehető legszélesebb körű testreszabását. Ez az ingyenes program minden Windows-felhasználó számára elérhető. Igaz ugyan, hogy a Tweak UI maga nem nyújt semmivel több lehetőséget, mint ami a rendszerleíró adatbázis módosítása segítségével elérhető ne lenne, azonban könnyen kezelhető és egyszerű megjelenésű felhasználói felülete megkönnyíti a kezdő felhasználók életét. A program a Microsoft által kiadott PowerToys egyike, mely a vállalat honlapjáról letölthető. A Tweak UI honosítását, magyarosítását itt találjuk.

Tweak UI használata

A program ingyenesen letölthető a Microsoft Windows hivatalos honlapjáról, alkalmazása pedig meglehetősen könnyű: felhasználói felülete végletesen egyszerű és egyértelmű. Az alkalmazást eredetileg úgy harangozták be, mint azt a programot, mely lehetővé teszi a régi, lelassult számítógépek felgyorsítását azáltal, hogy képes kikapcsolni az operációs rendszer számos, kizárólag dekorációs céllal rendelkező aspektusát, amilyen az eltűnő menü vagy éppen a kurzor árnyékolása.

Tweak UI

Emellett a program alkalmas arra, hogy helyrehozza az operációs rendszer olyan apró hibáit, mint az ikonok, a gyorsbillentyűk vagy éppen a fájlkiterjesztések. Szintén fontos funkciója az alkalmazásnak az automatikus lejátszás kikapcsolása, ami a külső merevlemezek terjedésének köszönhetően egyre hasznosabb funkció.