Tweak UI letöltés magyar | TweakUI downnload Windows XP

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Tweak UI

tweakui A Tweak UI a Windows kihagyhatatlan PowerToy alkalmazása gyakorlott felhasználók számára: a Tweak UI egy kicsi, ám annál erősebb, hasznosabb program, aminek használatával gyakorlatilag a Windows XP minden rendszerbeállítása felülírható. Ez a lenyűgöző freeware szabad bejárást biztosít az XP legmélyebb bugyraiba, ezért hozzá nem értő, szeszélyes felhasználását ajánlott a lehető legnagyobb mértékig elkerülni.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Tweak UI
Verzió: 2.10
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 147 KB
Operációs rendszer: Windows XP
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 767
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (4 szavazat)

Mi a Tweak UI?

A Tweak UI 1996-ban jelent meg először, azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a végfelhasználók számára a Windows lehető legszélesebb körű testreszabását. Ez az ingyenes program minden Windows-felhasználó számára elérhető. Igaz ugyan, hogy a Tweak UI maga nem nyújt semmivel több lehetőséget, mint ami a rendszerleíró adatbázis módosítása segítségével elérhető ne lenne, azonban könnyen kezelhető és egyszerű megjelenésű felhasználói felülete megkönnyíti a kezdő felhasználók életét. A program a Microsoft által kiadott PowerToys egyike, mely a vállalat honlapjáról letölthető. A Tweak UI honosítását, magyarosítását itt találjuk.

Tweak UI használata

A program ingyenesen letölthető a Microsoft Windows hivatalos honlapjáról, alkalmazása pedig meglehetősen könnyű: felhasználói felülete végletesen egyszerű és egyértelmű. Az alkalmazást eredetileg úgy harangozták be, mint azt a programot, mely lehetővé teszi a régi, lelassult számítógépek felgyorsítását azáltal, hogy képes kikapcsolni az operációs rendszer számos, kizárólag dekorációs céllal rendelkező aspektusát, amilyen az eltűnő menü vagy éppen a kurzor árnyékolása.

Tweak UI

Emellett a program alkalmas arra, hogy helyrehozza az operációs rendszer olyan apró hibáit, mint az ikonok, a gyorsbillentyűk vagy éppen a fájlkiterjesztések. Szintén fontos funkciója az alkalmazásnak az automatikus lejátszás kikapcsolása, ami a külső merevlemezek terjedésének köszönhetően egyre hasznosabb funkció.