ThunderBird letöltés magyar | ThunderBird download for Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

ThunderBird

thunderbird A ThunderBird egy, a Mozilla Alapítvány által fejlesztett ingyenes, nyílt forráskódú levelező, chat és hírolvasó kliens. Alapja a Firefox böngésző. A kisméretű, gyorsan letölthető és könnyedén telepíthető szoftver magyar nyelven is futtatható, így használatához idegen nyelvi ismeretekre sincs szükség. Megjelenése néhány kattintással átalakítható, testre szabható, lehetőség van különféle kiegészítő telepítésére is, melyek az alap szoftverben nem szereplő funkciókat tesznek elérhetővé.

Gyártó: Mozilla
Megnevezés: ThunderBird
Verzió: 38.0.5
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 27.96 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 835
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.31 (8 szavazat)

Mi a ThunderBird?

A ThunderBird ellenszolgáltatás nélkül letölthető és szerkeszthető program POP3, IMAP és NewsGroup kezelésre is képes. A szoftver segítségével bármikor importálhatunk levelezéseket más levelezőprogramokból és a Gmail-t is közvetlenül, könnyedén elérhetjük rajta keresztül. A Thunderbird kezelése igen egyszerű, nem igényel komolyabb technikai felkészültséget. A címkerendszer, a hatékony kereső és a füles megjelenítés tovább egyszerűsítik használatát. Leggyakrabban igen hatékony spam-szűrő rendszere miatt alkalmazzák.

ThunderBird használata

A szoftver számos, a levelezést kényelmessé tévő funkcióval rendelkezik, így például figyelmeztet, ha elfelejtettük csatolni a mellékletet levelünkhöz. A szoftver tevékenységünket naplózza, fontos leveleinket archiválhatjuk.

ThunderBird

A Thunderbird számos különböző platformon futtatható. A jelenlegi hivatalos verzió Windows, Linux, OS X, OpenSolaris, FreeBSD, OS/2 és eComStation rendszereken futtatható, a nyílt forráskódnak köszönhetően azonban léteznek olyan más, közösségi úton fejlesztett változatai is, amelyek más architektúrákkal is kompatibilisek. További információk a gyártó hivatalos honlapján.