Tag Scanner letöltés | TagScanner download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Tag Scanner

tagscanner A Tag Scanner ingyenes zene rendszerező, néhány lépésből megoldhatjuk a nagyobb zenei gyűjtemények rendben tartását is. Aktiváljuk a magyar nyelven támogatott programot, és időt takaríthatunk meg a csoportos kezeléssel dolgozó Tag Scanner-el. A beépített lejátszóval pedig azonnal el is indíthatjuk a zeneszámokat. Könnyen hozhatunk létre saját zenei listákat, valamint a metatagokat is kezelhetjük rajta keresztül. Hihetetlenül kevés helyet igényel, mégis profi funkciót kínál. Tegyünk vele rendet a zenemappák között.

Gyártó: Sergey Serkov
Megnevezés: Tag Scanner
Verzió: 6.0.10
Frissítés:
2020.02.16.
Fájlméret: 2.5 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
439
Kategória: Zene & Hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a Tag Scanner?

Mindenki szereti újra és újra meghallgatni a kedvenc számait, azonban az elmentett audiofájlok sok esetben eltérő formátumúak. Ha rajongunk a zenéért, valószínűleg jelentős mennyiségű tartalmat tárolunk a számítógépen. A Tag Scanner zene rendszerező képes csoportosan kezelni ezt az állományt, így valóban rövid idő alatt nevezhetünk át egy viszonylag nagyobb mennyiségű hanganyagot is. A következő formátumokat támogatja az ingyenes program: mp3, OGG és mp4. Internetkapcsolattal a fejlesztői frissítések is elérhetőek. A Tag Scanner elsősorban átláthatóvá teszi az audiofájl gyűjteményünket, ugyanakkor bármikor elindíthatjuk a programba épített lejátszót is. Ha Windows operációs rendszert futtatunk a gépünkön, akkor már telepíthetjük is a Tag Scannert, kompatibilis a Windows XP/2003/Vista/2008/7/8/8.1 és 10-es változatával is.

Tag Scanner használata

A Tag Scanner segít a zenei gyűjteményünk rendszerezésében. Igazán különleges funkciót biztosít a csoportos kezelésen keresztül, hogy egy jelentős mennyiségű audiofájlt is rövid idő alatt kategorizálhassunk. Miután letöltöttük, át tudjuk állítani a felület nyelvét magyarra. Az ingyenes program professzionális szinten végzi el a feladatát, pedig igazán kicsi a helyigénye. Cserébe nemcsak egy egy zene rendszerezőhöz jutunk, hanem lejátszót is kapunk egyben. Készítsünk saját lejátszó listákat, és miután betallóztuk azokat, a TagScanner máris indítja az általunk megadott hangerősségen.

Ez a kiváló program egységesíti a formátumokat, hogy később ne okozzon fennakadást, ha eltérő audiofájlok kerülnek a lejátszóba. Sok bosszúság származik abból, ha a zeneszámok kiterjesztése nem kompatibilis a felülettel. A Tag Scanner segítségével csupán néhány kattintás, hogy az egész zenei állományunkat mp3 formátumba konvertáljuk – ez a népszerű kiterjesztés megkönnyíti majd a zenehallgatást. Igazi kikapcsolódás és élmény lesz, ha nem egyenként kell átalakítanunk a fájlokat. Nekünk valóban az élvezet része marad, vagyis az, amiért igazából zenét hallgatunk. Ez az ingyenes program szinte kötelező a zenerajongóknak!