Tag Scanner letöltés | TagScanner download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Tag Scanner

tagscanner A Tag Scanner ingyenes zene rendszerező, néhány lépésből megoldhatjuk a nagyobb zenei gyűjtemények rendben tartását is. Aktiváljuk a magyar nyelven támogatott programot, és időt takaríthatunk meg a csoportos kezeléssel dolgozó Tag Scanner-el. A beépített lejátszóval pedig azonnal el is indíthatjuk a zeneszámokat. Könnyen hozhatunk létre saját zenei listákat, valamint a metatagokat is kezelhetjük rajta keresztül. Hihetetlenül kevés helyet igényel, mégis profi funkciót kínál. Tegyünk vele rendet a zenemappák között.

Gyártó: Sergey Serkov
Megnevezés: Tag Scanner
Verzió: 6.0.10
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 2.5 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
388
Kategória: Zene & Hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a Tag Scanner?

Mindenki szereti újra és újra meghallgatni a kedvenc számait, azonban az elmentett audiofájlok sok esetben eltérő formátumúak. Ha rajongunk a zenéért, valószínűleg jelentős mennyiségű tartalmat tárolunk a számítógépen. A Tag Scanner zene rendszerező képes csoportosan kezelni ezt az állományt, így valóban rövid idő alatt nevezhetünk át egy viszonylag nagyobb mennyiségű hanganyagot is. A következő formátumokat támogatja az ingyenes program: mp3, OGG és mp4. Internetkapcsolattal a fejlesztői frissítések is elérhetőek. A Tag Scanner elsősorban átláthatóvá teszi az audiofájl gyűjteményünket, ugyanakkor bármikor elindíthatjuk a programba épített lejátszót is. Ha Windows operációs rendszert futtatunk a gépünkön, akkor már telepíthetjük is a Tag Scannert, kompatibilis a Windows XP/2003/Vista/2008/7/8/8.1 és 10-es változatával is.

Tag Scanner használata

A Tag Scanner segít a zenei gyűjteményünk rendszerezésében. Igazán különleges funkciót biztosít a csoportos kezelésen keresztül, hogy egy jelentős mennyiségű audiofájlt is rövid idő alatt kategorizálhassunk. Miután letöltöttük, át tudjuk állítani a felület nyelvét magyarra. Az ingyenes program professzionális szinten végzi el a feladatát, pedig igazán kicsi a helyigénye. Cserébe nemcsak egy egy zene rendszerezőhöz jutunk, hanem lejátszót is kapunk egyben. Készítsünk saját lejátszó listákat, és miután betallóztuk azokat, a TagScanner máris indítja az általunk megadott hangerősségen.

Ez a kiváló program egységesíti a formátumokat, hogy később ne okozzon fennakadást, ha eltérő audiofájlok kerülnek a lejátszóba. Sok bosszúság származik abból, ha a zeneszámok kiterjesztése nem kompatibilis a felülettel. A Tag Scanner segítségével csupán néhány kattintás, hogy az egész zenei állományunkat mp3 formátumba konvertáljuk – ez a népszerű kiterjesztés megkönnyíti majd a zenehallgatást. Igazi kikapcsolódás és élmény lesz, ha nem egyenként kell átalakítanunk a fájlokat. Nekünk valóban az élvezet része marad, vagyis az, amiért igazából zenét hallgatunk. Ez az ingyenes program szinte kötelező a zenerajongóknak!