Sweet Home 3D letöltés magyarul | 3D lakberendező program

 
Ingyenes programok információs portálja

Sweet Home 3D

sweethome3d A Sweet Home 3D egy ingyenes, egyszerűen kezelhető, kreatív lakberendezési szoftver. A program freeware, így bárki legálisan letöltheti, felhasználhatja és terjesztheti teljes verzióját. A szoftver segítségével három dimenzióban megtervezhetjük tehát lakásunk kinézetét, illetve látványterveket hozhatunk létre, amelyeket elmenthetünk, megoszthatunk másokkal digitális formában vagy akár ki is nyomtathatunk.

Gyártó: eTeks
Megnevezés: Sweet Home 3D
Verzió: 5.4
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 39.7 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 557
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.72 (9 szavazat)

Mi a Sweet Home 3D?

A háromdimenziós lakberendezés során először meg kell adnunk az olyan alapvető adatokat, mint a szobák méretei és egymáshoz képes való elhelyezkedésük. Miután a kétdimenziós alaprajzot felvázoltuk, elkezdhetjük a virtuális lakást berendezni. Ehhez használhatjuk a programban már eleve megtalálható lakberendezési tárgyakat, de lehetőségünk van arra is, hogy továbbiakat töltsünk le a hivatalos weboldalról. A lakásban számtalan különféle bútort, kiegészítőt és más tárgyat elhelyezhetünk.

Sweet Home 3D használata

Természetesen bármikor lehetőségünk van arra, hogy a korábban elkészített terveket felülvizsgáljuk, átszabjuk, átrendezzük. Drag&Drop módszerrel helyezhetjük el az ajtókat, ablakokat és berendezési tárgyakat, a változásokat pedig a 3D nézetnek köszönhetően bármilyen nézőpontból, szemszögből nyomon követhetjük.A látványtervek létrehozásához tetszőlegesen helyezhetünk el változatos fényforrásokat, fotó-realisztikus képeket hozva létre. A szoftver kezelése hamar megtanulható, kezelőfelülete felhasználóbarát. Temérdek a Sweet Home 3D bútor-importáló varázslója által támogatott objektum található ezen az oldalon.

Sweet Home 3D

A program telepítése meglehetősen egyszerű, használatához ugyanakkor nem árt, ha rendelkezünk némi tapasztalattal a grafikai programok kezelése terén. További információk a gyártó hivatalos honlapján.