Sumatra PDF letöltés magyar | Sumatra PDF portable download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Sumatra PDF Reader

sumatra pdf A Sumatra PDF Reader hogy pontosan mire jó, azt már nevéből sem nehéz kitalálni. A program segítségével Adobe PDF fájlformátumú állományokat nyithatunk meg anélkül, hogy ehhez telepítenünk kéne az Adobe szoftvereit. A program teljesen ingyenesen letölthető és használható, valamint nyílt forráskódú is. Előnyei közé tartozik, hogy minimális erőforrást igényel és portable változatban is elérhető.

Gyártó: Krzysztof Kowalczyk
Megnevezés: Sumatra PDF
Verzió: 3.1.1
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 4.34 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
4 715
Kategória: Irodai szoftverek / PDF olvasó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.86 (7 szavazat)

Mi a Sumatra PDF Reader?

A Sumatra PDF Reader programot arra tervezték, hogy portable, azaz hordozható módon, telepítés nélkül is használható legyen. Éppen ezért egyetlen fájlból áll az egész alkalmazás, amelynek nincsenek különösebb igényei a rendszerrel szemben, amelyen fut. A portable változatban is elérhető. Használható tehát akár egy USB-meghajtóról is. A program képes a megnyitott fájlok elforgatására, nagyítására és kicsinyítésére, lapozására, nyomtatására és könyvjelzők elhelyezésére is. Emellett ha bezárunk egy dokumentumot, a legközelebbi megnyitáskor emlékszik is beállított preferenciáinkra, így ugyanolyan nézetben és ugyanott nyitja meg azt, ahogyan otthagytuk. Megjelenése, dizájnja, kezelőfelülete igencsak minimalista, ezért kezelése sem bonyolult feladat. Hordozható, azaz portable változata is elérhető.

Sumatra PDF Reader használata

Az alkalmazás kis méretének és egyszerűségének köszönhetően nagyon könnyen, gond nélkül használható bármilyen előképzettség vagy komolyabb felhasználói tapasztalatok nélkül, kezdő szintű számítógépes tudás birtokában is. Kis méretének és erőforrásigényének – amely töredéke az Adobe Reader által megköveteltének – köszönhetően bármilyen Windows operációs rendszerrel ellátott gépen nehézség nélkül futtatható.

Sumatra Reader

A Sumatra támogatja még az Open XML Paper Specification, DjVu, EPUB, XPS, CHM, CBZ and CBR és MOBI formátumokat is.