Sudoku játék letöltés ingyen | Pure Sudoku download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Pure Sudoku

sudoku A Pure Sudoku egy vizuális, agyserkentő kirakós játék, mely Windows XP alatt fut, asztali számítógépen. Sudoku feladványok és megoldások! Ez tulajdonképpen egy olyan játék, ahogy van egy üres számháló, melyet ki kell tölteni számokkal. Ebben a számrejtvényben vízszintesen és függőlegesen is be kell írnunk számokat 1-től 9-ig, és minden harmadik sorban, illetve oszlopban be van írva egy szám segítségül.

Gyártó: Mochek Interactive
Megnevezés: Pure Sudoku
Verzió: 1.52
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 18.1 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 369
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (3 szavazat)

Mi a Pure Sudoku?

A Pure Sudoku játékban sem az oszlopokban, sem a sorokban nem ismétlődhetnek meg a számok. A játék egy, már kitöltött számcsoporttal kezdődik, amelynek alapján ki kell majd töltenünk a többit. Számos újság közöl rendszeresen Sudoku rejtvényeket, és számos olyan meghatározott időközönként megjelenő kiadvány is van, melyben csak ilyen jellegű játékokkal találkozhatunk. A Pure Sudokut azért alkották meg, hogy ne csak nyomtatott formában találkozhasson a sudoku-val, hanem számítógépén is, mely ráadásul teljesen ingyenes.

A Pure Sudoku játék

Az asztali számítógépünkre feltelepített Sudokut a játékhoz el kell indítanunk, majd ki kell választanunk ennek nehézségi fokát, és már játszhatunk is. A szám kirakós kitöltése egyszerű: kattintson egy számra, majd kattintson arra az üres négyzetre, ahová el szeretné helyezni a számot. Ha olyan számot helyez be a négyzetbe, mely már megjelent ugyanabban a sorban, oszlopban, akkor a program automatikusan figyelmeztetni fogja a nem megfelelő elhelyezésre. Ahhoz, hogy könnyedén játszhassa ezt a játékot, jegyezzen meg egy fontos információt: annak érdekében, hogy több lehetséges számot tegyen be bármely lehetséges négyzetbe, nyomjon jobb klikket a bal klikk helyet.

Pure Sudoku kirakós játék

Ezzel a tippel le lehet szűkíteni a játék által kidobott lehetőségeket, e nélkül a trükk nélkül csak nagyon nehezen lehet sudoku rejtvényeket megoldani. További információk a gyártó hivatalos honlapján.