Start Menu 8 letöltése magyar | IOBit Start Menu 8 free download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon bonyi a használata, és széttépik a víruskeresők. Ha egyszerűen használható egyedi keylogger program kell laptopra http://www.spycentrum.com/#ext Download: Refog Free KGB Key Logger 7.0.3

Start Menu 8

startmenu8 A Start Menu 8 kifejezetten Windows 8-ra lett tervezve. Tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik Windows Start Menuvel dolgoznak és nincsenek hozzászokva az új Metro start kijelzőhöz. Ez az okos kis eszköz visszahozza a start gombot és a Windows Start Menu-t is, valamint lehetőséget ad arra, hogy átugorjuk a Metro startlapot. Ezzel lehetővé teszi a felhasználóknak, akik csak az asztalon dolgoznak, hogy célirányosan hozzáférjenek a Windows 8 asztalához. Ez a legjobb Start Menu helyettesítő alkalmazás Windows 8-ra.

Gyártó: IObit
Megnevezés: Start Menu 8
Verzió:
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 8.91 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 728
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.44 (8 szavazat)

Mi a Start Menu 8?

A Start Menu 8 visszahozza a start menüt, amit megszoktunk és szeretünk. A Windows 8 lényeges eltéréseket mutat a hagyományos Windows felhasználói felülethez képest, így érthető, hogy sok felhasználó miért nem elégedett a változásokkal. Az egyik legnagyobb panasz az, hogy a start menüt a Windows 8 Modern UI váltotta fel. Az IObit Start Menu 8 visszahozza a Windows 7-ből ismert start menüt. A Start Menu 8 segítségével átugorhatjuk a Windows 8 modern startlapját, és a megszokott módon férhetünk hozzá számítógépünk asztalához. Rendelkezik a megszokott parancsikonokkal is, mint amilyen a Computer és a Control Panel.

Start Menu 8 funkciói

A Start Menu 8 nem csak kényelmes megoldás, amely visszahozza a jól ismert Start menüt, hanem elehetővé teszi, hogy átugorjunk az új Metro startlapon. Segítségével gyorsan hozzáférhetünk programjainkhoz és fájljainkhoz, egyszerűen kezelhetjük vezérlőpultunkat. Általa a keresés is felgyorsul, hiszen egyszerre keres az asztal és Metro alkalmazások között, csökkentve a keresési időt és hatékonyabbá téve a munkát. A Start Menu 8 testre szabható a felhasználó igényei szerint, ugyanakkor megbízható és biztonságos. Segítségével beszúrhatjuk kedvenc programjainkat a start menübe, gyorsabb hozzáférést biztosítva ezzel hozzájuk.

Start Menu 8

A Start Menu 8 száz százalékban malware mentes, így nyugodt szívvel használatba vehető.