Spybot search and destroy | Spybot letöltés magyarul

 
Ingyenes programok információs portálja

Spybot Search and Destroy

spybot A Spybot Search and Destroy egy freeware alkalmazás, amely a számítógépen felkutatja és eltávolítja a kártékony szoftvereket, kémprogramokat, vírusokat. A program nem csak több tízezer malware és spyware felismerésére és semlegesítésére képes, de a naplófájlok megtisztítására és a regsitry problémák kijavítására is. Felfedi a háttérben rejtve működő, adatokat lopó vagy állományokat módosító programokat és hatékony védelmet biztosít ellenük.

Gyártó: Safer-Networking Ltd.
Megnevezés: Spybot
Verzió: 2.4
Frissítés:
2018.02.24.
Fájlméret: 44.3 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
13 352
Kategória: Biztonság / Vírusirtó / Malware eltávolító
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.83 (23 szavazat)

Mi a Spybot Search & Destroy?

A SpyBot az egyik első olyan program, amely kifejezetten a spyware, azaz kémprogramok ellen lett kifejlesztve, első verzióját még a Windows 95 idején publikálták. Míg sok hagyományos vírusirtó nincs megfelelően felkészülve ezek ellen a programok ellen, a Spybot képes felkutatni, felfedni és semlegesíteni őket, így teljesen biztonságossá tenni PC-nket. Nem helyettesíti a vírusirtókat, de remekül kiegészíti azokat. A szoftvert kifejezetten otthoni felhasználók és kisebb irodák számára tervezték, így nem csak kezelése gyorsan elsajátítható akár kezdők számára is, de arra is nagy hangsúlyt fordítottak, hogy más telepített vírusirtókkal ne zavarják egymás működését.

Spybot Search & Destroy használata

A program telepítéskor adminisztrációs jogokat kér a felhasználótól, hogy hatékonyan tudjon szembeszállni a számítógépen található kártékony programokkal, ki tudja javítani a Registry-ben található hibákat, hogy megtisztíthassa a naplófájlokat. Működése során rendszeresen átfésüli a rendszert az adatbázisában fellelhető több tízezer malware, adware, spyware program után kutatva. Képes a fájlok rendszerezésére, sőt arra is, hogy a kémprogramok valós idejű támadásaival szemben hatékony védelmet biztosítson a számítógép számára.

Spybot

Kezelése igen könnyű, a keresés, helyreállítás és a frissítések telepítése mindössze néhány egyszerű kattintással elvégezhető.