SpeedFan letöltés magyar | SpeedFan download free Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

SpeedFan

SpeedFan letöltés A SpeedFan egy ingyenesen felhasználó rendszer monitorozó program, amivel minden pillanatban tisztában lehetünk a számítógépünk alaplapjának, processzorának, merevlemezének vagy videokártyájának a hőmérsékletével, állapotával. A Speedfan emellett a számítógép ventilátorait is képes szabályozni, ezért hasznos kis program lehet a hétköznapok során. A szoftvert nagyon könnyű telepíteni és gyorsan megtanulható a kezelése is.

Gyártó: Alfredo Milani Comparetti
Megnevezés: SpeedFan
Verzió: 4.51
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 2.07 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
7 615
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.79 (14 szavazat)

Mi a SpeedFan?

A Speedfan egy ingyenes alkalmazás, ami a számítógép hőmérsékletét méri, ezáltal pedig pontos és hasznos képet adhat a munkaeszköz állapotáról. A gyorsan telepíthető és könnyedén kezelhető programmal nemcsak beállíthatjuk a processzor ventilátorának sebességét, de az alkalmazás segíti a munkát más területeken is. A Speedfan többek között asszisztál a belső ventilátorok sebességének beállításában is, így automatizált segítséget kaphatunk a számítógép hűtéséért felelős eszközhöz. A szoftverrel biztonságban érezhetjük magunkat, és gyors figyelmeztetést kapunk baj esetén.

SpeedFan funkciói

A Speedfan egyszerű, de nagyszerű alkalmazás, amely a nyílt forráskód miatt bárki számára hozzáférhető. A program a hőmérséklet figyelés mellett támogatja a S.M.A.R.T technológiát is, illetve kiválóan alkalmas a hőmérsékletek grafikus kijelzésére. A Windows operációs rendszerekre kifejlesztett program pontos információt ad az alaplap és a központi feldolgozó aktuális hőfokáról, a feszültségértékekről, illetve a merevlemez állapotáról is.

SpeedFan

Emellett a Speedfan képes együttműködni bármilyen, az SMBus-on keresztül csatlakozó hardverrel; megtalálható a legfrissebb kiadásban továbbá a merevlemezek CSMI-n keresztül történő támogatása, valamint a 64 bites kiadások is elérhetőek. További információk a gyártó honlapján.