Smart Defrag letöltés magyar | Smart Defrag download free Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Smart Defrag

smart-defrag A Smart Defrag ingyenes töredezettségmentesítő program, amellyel könnyebben és gyorsabban használhatjuk az operációs rendszereket. Időzíthető funkciókkal, testre szabható felülettel a gyári beállításoknál is hatékonyabb munkát végez, így mi sosem érezzük majd lassúnak a számítógépnél töltött időt. Segít elkerülni a rendszer összeomlását és a lefagyást, miközben megnöveli a merevlemez teljesítményét. Döntsünk most egy profi program mellett, és cserébe magas fokú felhasználói élményt kapunk, töltsük le!

Gyártó: Iobit
Megnevezés: Smart Defrag
Verzió: 5.0.2
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 8.78 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
891
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Smart Defrag?

Folyamatos számítógép használat mellett a rendezettség a gyorsasággal szemben általában háttérbe kerül. Ezt az adatmozgatással automatikusan keletkezett töredezettséget a Smart Defrag hatékonyan kezeli, így az operációs rendszer továbbra is tartani fogja a lépést az elvárásainkkal. Mit jelent ez a gyakorlatban? Villámgyorsan indíthatjuk el a játékprogramokat, sokkal rövidebb idő alatt másolhatjuk át az adatokat – hiszen optimalizálja a teljes számítógép működést! A Smart Defrag bárki számára ingyenesen tölthető le, az egyik legokosabb defragmentáló, amely minden funkciót tartalmaz a boot idő gyorsításához. A merevlemez töredezettségét helyreállító szoftver akár a gépen futó gyári beállításokat is pótolja, gyorsabban küszöböli ki a munkafolyamatokkal keletkezett fragmentációt. Válasszunk felületet, használjuk az időzíthető funkciót! Ez az ingyenes program felpörgeti a munkát és a szórakozást is.

Smart Defrag használata

A Smart Defrag ingyenes szoftver profi módon tartja karban a folyamatosan használatban levő merevlemezt. Töltsük le a számítógépünkre, kevés helyet foglal, cserébe hasznos és bármikor aktiválható okos funkciókat kapunk. Alapvető feladata, hogy az azonos munkafeladathoz tartozó műveleteket egy helyre gyűjtse. A Smart Defrag felületét mi magunk is megválaszthatjuk, majd azon keresztül indíthatjuk a szükséges lépéseket. A töredezettségmentesítő letisztul, grafikája könnyen áttekinthető, a menük segítségével valóban egyszerű a felhasználás. Bárki telepítheti a gépére, a szoftver tudni fogja, hogy mi a dolga.

Csökkenti a hozzáférési időt, ezzel pedig a merevlemez teljesítményét fokozza. Akár mi magunk is időzíthetjük a töredezettségmentesítő funkcióit. Állítsuk be, hogy akkor, ha épp üresjáratot érzékel a számítógépünkön, a Smart Defrag program azonnal kezdjen hozzá a rendszerezéshez. Széleskörű konfigurálhatóságot biztosítottak a fejlesztők, hogy minél okosabb szoftvert tarthassunk a kezünkben. Miért érnénk be egy lassú operációs rendszerrel, ha létezik egy ingyenes és jó megoldás? Felejtsük el a hosszú boot-olásokat, a végtelenített fájl-másolásokat, ugyanis a merevlemezünket felgyorsítja a Smart Defrag.