Smart Defrag letöltés magyar | Smart Defrag download free Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Smart Defrag

smart-defrag A Smart Defrag ingyenes töredezettségmentesítő program, amellyel könnyebben és gyorsabban használhatjuk az operációs rendszereket. Időzíthető funkciókkal, testre szabható felülettel a gyári beállításoknál is hatékonyabb munkát végez, így mi sosem érezzük majd lassúnak a számítógépnél töltött időt. Segít elkerülni a rendszer összeomlását és a lefagyást, miközben megnöveli a merevlemez teljesítményét. Döntsünk most egy profi program mellett, és cserébe magas fokú felhasználói élményt kapunk, töltsük le!

Gyártó: Iobit
Megnevezés: Smart Defrag
Verzió: 5.0.2
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 8.78 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
508
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Smart Defrag?

Folyamatos számítógép használat mellett a rendezettség a gyorsasággal szemben általában háttérbe kerül. Ezt az adatmozgatással automatikusan keletkezett töredezettséget a Smart Defrag hatékonyan kezeli, így az operációs rendszer továbbra is tartani fogja a lépést az elvárásainkkal. Mit jelent ez a gyakorlatban? Villámgyorsan indíthatjuk el a játékprogramokat, sokkal rövidebb idő alatt másolhatjuk át az adatokat – hiszen optimalizálja a teljes számítógép működést! A Smart Defrag bárki számára ingyenesen tölthető le, az egyik legokosabb defragmentáló, amely minden funkciót tartalmaz a boot idő gyorsításához. A merevlemez töredezettségét helyreállító szoftver akár a gépen futó gyári beállításokat is pótolja, gyorsabban küszöböli ki a munkafolyamatokkal keletkezett fragmentációt. Válasszunk felületet, használjuk az időzíthető funkciót! Ez az ingyenes program felpörgeti a munkát és a szórakozást is.

Smart Defrag használata

A Smart Defrag ingyenes szoftver profi módon tartja karban a folyamatosan használatban levő merevlemezt. Töltsük le a számítógépünkre, kevés helyet foglal, cserébe hasznos és bármikor aktiválható okos funkciókat kapunk. Alapvető feladata, hogy az azonos munkafeladathoz tartozó műveleteket egy helyre gyűjtse. A Smart Defrag felületét mi magunk is megválaszthatjuk, majd azon keresztül indíthatjuk a szükséges lépéseket. A töredezettségmentesítő letisztul, grafikája könnyen áttekinthető, a menük segítségével valóban egyszerű a felhasználás. Bárki telepítheti a gépére, a szoftver tudni fogja, hogy mi a dolga.

Csökkenti a hozzáférési időt, ezzel pedig a merevlemez teljesítményét fokozza. Akár mi magunk is időzíthetjük a töredezettségmentesítő funkcióit. Állítsuk be, hogy akkor, ha épp üresjáratot érzékel a számítógépünkön, a Smart Defrag program azonnal kezdjen hozzá a rendszerezéshez. Széleskörű konfigurálhatóságot biztosítottak a fejlesztők, hogy minél okosabb szoftvert tarthassunk a kezünkben. Miért érnénk be egy lassú operációs rendszerrel, ha létezik egy ingyenes és jó megoldás? Felejtsük el a hosszú boot-olásokat, a végtelenített fájl-másolásokat, ugyanis a merevlemezünket felgyorsítja a Smart Defrag.