Skype letöltése magyarul | Ingyenes Skype letöltés

 

Skype

Skype letöltés

A Skype alkalmazás világszerte elterjedt népszerű csevegőprogram. Az ismerőseinkkel való mindennapi kapcsolattartás egyszerűvé válik a szoftver segítségével. Azonnali üzenettel megszólíthatjuk ismerőseinket, telefonhívásokat is kezdeményezhetünk, de webkameránkat is használhatjuk eközben. A Skype-on keresztül fájlcserélésre is van lehetőségünk, és még számtalan lehetőség vár ránk a Skpye használta közben.

Gyártó: Microsoft Skype Division
Megnevezés: Skype
Verzió: 6.18.60.106
Frissítés:
2014.10.16.
Fájlméret: 33.9 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / Windows 98 / Win 2000 / Windows Vista / Windows Me / Windows XP / Win 7 / Win 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.05 (122 szavazat)

Mi a Skype?

A Skype felhasználói között ingyenesen kezdeményezhetünk hívásokat, de akár vezetékes vagy mobiltelefonokat is hívhatunk nagyon kedvező percdíjakon. Kristálytiszta hangminőség mellett beszélgethetünk a világ bármely pontján lévő ismerősünkkel. Kiváló képminőségű videohívásokat is folytathatunk bárkivel, akinek van Skype alkalmazása és internet kapcsolata. Konferencia beszélgetéseket is folytathatunk maximum 5 résztvevővel. Azonnali üzeneteket válthatunk és fájlokat cserélhetünk akár beszélgetés közben is. További információk a gyártó honlapján. A program legfrissebb verziójához ugrás a letöltés oldalra.

Skype története

A Skype egy peer-to-peer IP telefon (VoIP) hálózat, amelyet Niklas Zennström és Janus Friis, a Kazaa készítői fejlesztettek ki. Több tulajdonváltást követően jelenleg a Microsoft tulajdonában. A Skype fejlesztői elsődlegesen a hangátvitelre helyezik a hangsúlyt, de a program videotelefon és szöveges üzenetküldővel is jól megállja a helyét.

A Skype lényege hogy egy egyszerű és megbízható kommunikációs csatornán keresztül tudjuk tartani ismerőseinkkel a mindennapi kapcsolatot. Napjainkban már sok vállalat is használja a Skype-ot mint alternatív és ingyenes telefonálási lehetőséget.

Jelenlévők

Oldalainkat épp 139 vendég böngészi.

100% biztonság

100% vírusmentes letöltések

A vírusellenőrzést a VirusTotal, egy megbízható online ingyenes vírus- kereső szolgáltatás végzi. Így összesen 32 vírusvédelmi alkalmazás segítségével biztosítottak letöltéseink.