Skype letöltése magyarul | Ingyenes Skype letöltés

 
Ingyenes programok információs portálja

Skype

Skype letöltés

A Skype alkalmazás világszerte elterjedt népszerű csevegőprogram. Az ismerőseinkkel való mindennapi kapcsolattartás egyszerűvé válik a szoftver segítségével. Azonnali üzenettel megszólíthatjuk ismerőseinket, telefonhívásokat kezdeményezhetünk, de webkameránkat is használhatjuk mindeközben. A Skype-on keresztül fájlcserélésre is van módunk, és még számtalan lehetőség vár ránk a Skype használata közben.

Gyártó: Microsoft Skype Division
Megnevezés: Skype
Verzió: 7.6.64.103
Frissítés:
2015.06.21.
Fájlméret: 42.7 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / Windows 98 / Win 2000 / Windows Vista / Windows Me / Windows XP / Win 7 / Win 8
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
194685
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.31 (137 szavazat)

Mi a Skype?

A Skype felhasználói között ingyenesen kezdeményezhetünk hívásokat, de akár vezetékes vagy mobiltelefonokat is hívhatunk nagyon kedvező percdíjakon. Kristálytiszta hang mellett beszélgethetünk a világ bármely pontján lévő ismerősünkkel. Kiváló képminőségű videohívásokat is folytathatunk bárkivel, akinek van Skype Chat alkalmazása és élő internet kapcsolata. A fenti kommunikációs formákon felül konferencia beszélgetéseket is folytathatunk maximum 5 résztvevővel. A Skype lehetővé teszi, hogy beszélgetés közben azonnali üzeneteket is lehet váltani vagy akár nagy méretű fájlok is cserélhetők. További információk a gyártó honlapján. A program legfrissebb verziójához ugrás a letöltés oldalra.

Skype története

A Skype egy peer-to-peer IP telefon (VoIP) hálózat, amelyet Niklas Zennström és Janus Friis, a Kazaa készítői fejlesztettek ki. Több tulajdonváltást követően jelenleg a Microsoft tulajdonában. A Skype fejlesztői elsődlegesen a hangátvitelre helyezik a hangsúlyt, de a program videotelefon és szöveges üzenetküldővel is jól megállja a helyét.

A Skype lényege hogy egy egyszerű és megbízható kommunikációs csatornán keresztül tudjuk tartani ismerőseinkkel a mindennapi kapcsolatot. Napjainkban már sok vállalat is használja a Skype-ot mint alternatív és ingyenes telefonálási lehetőséget.

Az Skype magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.