Screen Recorder letöltés magyar | Screen Recorder Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Screen Recorder

screenrecorder A Screen Recorder Munkaügyben vagy csak saját szórakozásunkra, a kijelzők rögzítése, felvétele egyre népszerűbbé válik. Egyesek arra használják fel képernyőjük rögzítését, hogy oktatói videókat készítsenek, és feltegyék ezeket az internetre, mások pedig egyszerűen szeretnék megmutatni a világnak, hogy milyen számítógépes játékokat játszanak, vagy milyen projekteken dolgoznak. A legjobb képernyőrögzítő a speciálisan erre a célra kifejlesztett ingyenes program.

Gyártó: Apowersoft
Megnevezés: Free Screen Recorder
Verzió: 2.1.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 20.17 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 626
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.80 (5 szavazat)

Mi a Screen Recorder?

A piacon szinte lehetetlen olyan képernyőrögzítő programot találni, ami teljesen ingyenes. A Screen Recorder ingyenes és megbízható. E legnagyobb előnye mellett azt is elmondhatjuk róla, hogy használata rendkívül egyszerű, és csupán néhány rövidke kis kattintásunkba kerül, hogy a program pontosan végrehajtsa a számunkra fontos műveleteket. A Screen Recorder tehát rögzíti képernyőnket vagy videóinkat, segítségével mindent felvehetünk: oktatói videók, videojátékok vagy magánprojektek felvételére egyaránt alkalmas. AVI fájlba mentett videókként tárolja felvett kisfilmjeinket.

Screen Recorder funkciók

Az egyszerűen használható alkalmazás avi vagy wmv fájlformátumban rögzíti videóinkat. A program több hangforrásból is képes bármilyen hangot felvenni, így lehetővé téve a felhasználó számára, hogy audio kommentárral is ellássa videóit, ha épp szükségét érzi. A hangok mellett írott szöveggel is elláthatjuk videóinkat. A Screen Recoder Windows XP, Windows Vista, Windows 7 64bit és Windows 8 operációs rendszereken is rendkívül jól működik. Használatához semmilyen speciális képesség nem szükségeltetik, bárkinek egyszerűen sikerülhet telepítése és használata.

Screen Recorder

Rugalmasságának és egyszerűségének köszönhetően a Screen Recorder lehetővé teszi, hogy megoszthassuk elkészített videóinkat.