RealPlayer letöltés magyarul ingyen | RealPlayer 11 download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

RealPlayer

realplayer A RealPlayer egy ingyenes több platformon futtatható médialejátszó program, mely elsősorban a RealMedia médiaformátumok lejátszására készült, de mára már szinte az minden médiaformátum lejátszására alkalmas. Internetes TV adásokat is tudunk vele nézni, vagy online rádióadásokat hallgatni. A RealPlayer egy böngésző plugin-t is tartalmaz, ami elengedhetetlen böngészéskor bizonyos videó formátumok megtekintéséhez.

Gyártó: RealNetworks
Megnevezés: RealPlayer
Verzió: 7.6.0.16
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 1.1 MB
Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
18 273
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.08 (20 szavazat)

Mi a RealPlayer?

A RealPlayer egy sokoldalú Windows-ra telepíthető médialejátszó program. A RealPlayer-ben a szokásos videólejátszáson felül találunk CD író funkciót, Internet rádiót, multimédia keresési lehetőséget, beépített böngészőt. A RealPlayer 11-es verzió után az alkalmazás támogatja a Flash Video lejátszását és DVD, SVCD, VCD írási lehetőséget, valamint videó felvevőt. A RealPlayer opciók közt találjuk a médiatár, cd ripp-elés, equalizer, házimozi konfiguráció, videó letöltő, lejátszási lista szerkesztő.

RealPlayer története

A RealPlayer első verziója 1995-ben jelent meg. Az első médialejátszó programok közt volt. A RealPlayer 4-es verzió a Windows98 része volt. A Windows-ra telepíthető változatban a RealPlayer 9 magába foglalja az addig különálló RealJukebox extra funkcióit is.

RealPlayer

2007-ben a RealPlayer 11 jelent meg amiben jelentős változások voltak az addigi verziókhoz képest. Már lehetőség nyílt a számítógépeink és mobil eszközeink közötti szinkronizációra, videó és zenemegosztást közösségi oldalakon. (Facebook, MySpace) A RealPlayer ingyenes változata 2014-től RealPlayer Cloud néven fut tovább, ami csak Windows 7 és 8 operációs rendszeren működik. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.