RealPlayer letöltés magyarul ingyen | RealPlayer 11 download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

RealPlayer

realplayer A RealPlayer egy ingyenes több platformon futtatható médialejátszó program, mely elsősorban a RealMedia médiaformátumok lejátszására készült, de mára már szinte az minden médiaformátum lejátszására alkalmas. Internetes TV adásokat is tudunk vele nézni, vagy online rádióadásokat hallgatni. A RealPlayer egy böngésző plugin-t is tartalmaz, ami elengedhetetlen böngészéskor bizonyos videó formátumok megtekintéséhez.

Gyártó: RealNetworks
Megnevezés: RealPlayer
Verzió: 7.6.0.16
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 1.1 MB
Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
18 002
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.08 (20 szavazat)

Mi a RealPlayer?

A RealPlayer egy sokoldalú Windows-ra telepíthető médialejátszó program. A RealPlayer-ben a szokásos videólejátszáson felül találunk CD író funkciót, Internet rádiót, multimédia keresési lehetőséget, beépített böngészőt. A RealPlayer 11-es verzió után az alkalmazás támogatja a Flash Video lejátszását és DVD, SVCD, VCD írási lehetőséget, valamint videó felvevőt. A RealPlayer opciók közt találjuk a médiatár, cd ripp-elés, equalizer, házimozi konfiguráció, videó letöltő, lejátszási lista szerkesztő.

RealPlayer története

A RealPlayer első verziója 1995-ben jelent meg. Az első médialejátszó programok közt volt. A RealPlayer 4-es verzió a Windows98 része volt. A Windows-ra telepíthető változatban a RealPlayer 9 magába foglalja az addig különálló RealJukebox extra funkcióit is.

RealPlayer

2007-ben a RealPlayer 11 jelent meg amiben jelentős változások voltak az addigi verziókhoz képest. Már lehetőség nyílt a számítógépeink és mobil eszközeink közötti szinkronizációra, videó és zenemegosztást közösségi oldalakon. (Facebook, MySpace) A RealPlayer ingyenes változata 2014-től RealPlayer Cloud néven fut tovább, ami csak Windows 7 és 8 operációs rendszeren működik. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.