Real Desktop letöltés magyar | Real Desktop 3d download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Real Desktop Free

real-desktop-free A Real Desktop Free egy különleges 3D Windows asztal. Igaz ugyan, hogy a Desktop, azaz a számítógépes Asztal, valamint a rajta elhelyezett tárgyak nem kézzel foghatóak, azonban rendet tartani itt sem egyszerű, bár kétségkívül kifizetődő. A Real Desktop Free alkalmazás segítségével nem csak az Asztalon tárolt mappák és fájlok rendezése, rendszerezése lesz könnyebb, de mutatós és modern, egyedi hátteret is készíthet magának a felhasználó. A szobát mintázó Desktop mutatós, ötletes, hangulatos és bármikor átrendezhető.

Gyártó: Schillergames
Megnevezés: Real Desktop Free
Verzió: 2.0.8
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 3.4 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 800
Kategória: Munkaasztal / Windows asztal / Windows háttérkép
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.92 (6 szavazat)

Mi a Real Desktop Free?

A Real Desktop Free egy olyan freeware, melynek segítségével teljes mértékben átrendezhető a személyi számítógépek, laptopok Asztalának arculata. A program telepítésével a korábban beállított háttérkép megszűnik, a helyén pedig megjelenik egy szobarészlet: kuka a sarokban, mappák a padlón ízlésesen elrendezve, képek a falon. A szoba mind a négy fala szabadon dekorálható, így az ikonok, mappák akár csoportosíthatóak is, de elhelyezhetőek itt akár fényképek is. A fal színe egyénileg állítható, azok számára pedig, akik nem elégedettek a lehetőségekkel, a Pro verziót ajánljuk.

Real Desktop Free használata

Első ránézésre ennek a freeware-nek az egyetlen funkciója az, hogy ötletes és látványos alternatívát nyújtson a modern háttérképek piacán. Emellett szórakoztató időtöltés az egyéni ízlés szerint történő megformálása éppúgy, mint a szoba berendezése vagy a mappák elhelyezése és csoportosítása. Ezen felül azonban három beépített játékot is tartalmaz, amik bizonyosan alkalmasak az unalmas percek agyoncsapására: az amőba, a kosárra dobás és a kapura lövés mind lebilincselő lehet egy unalmas délutánon.

Real Desktop Free

Valójában azonban nem ez a program szerepe. Elsődleges funkciója ugyanis, hogy megsokszorozza az Asztal kapacitását, lehetővé teszi fájlok és mappák ízléses, mutatós és egyértelmű elrendezését, csoportosítását és könnyű átrendezését is.