QuickTime Player letöltés magyarul | QuickTime download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

QuickTime

QuickTime Player

A QuickTime az Apple által fejlesztett ingyenes, elsődlegesen média fájlok lejátszására alkalmas programcsomag, amely Mac és Windows-alapú platformon használható. Képes Internetes Streaming Audio és Video tartalmak lejátszására is. A szoftver tartalmaz böngésző plugin-t is, mellyel QuickTime formátumú Audio- és Videó állományokat tekinthetünk meg webböngészés közben.

Gyártó: Apple
Megnevezés: QuickTime
Verzió: 7.7.9
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 40.2 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 922
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (6 szavazat)

Mi a QuickTime?

A QuickTime technológia három részből áll, egy QuickTime Player alkalmazásból, amely a médialejátszásra hivatott, a QuickTime framework-ből, amely a médiatartalmak kódolására és dekódolására vonatkozó részeket tartalmazza, valamint a QuickTime Movie (.mov) tároló formátum. Az alkalmazás segítségével nagy felbontású Windows Media videofájlokat is gond nélkül lejátszhatunk. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

QuickTime funkciók

A Quicktime nem csak videó lejátszásra alkalmas szoftver, zenelejátszó és képnézegető program is egyeben. Számtalan beállítási lehetőséget kínál a programcsomag. Az alábbi fájltípusokat támogatja: - Hang: AAC, AMR Narrowband, Apple Lossless, Au file formátum, AIFF, A-law, Core Audio Format, MACE, Microsoft Adaptive DPCM (MS ADPCM), MIDI, MP3, PCM, QCELP, QDesign, Wav.
- Kép: BMP, FlashPix, GIF, JPEG, JPEG 2000, TXT, PNG, Truevision TGA, TIFF
- Videó: 3GP, 3G2, Animated GIF, Animation, Apple ProRes, AVI, DV, Cinepak, Component Video, Graphics, H.261, H.262, H.263, H.264/MPEG-4 AVC, Microsoft Video 1, MPEG-1, MPEG-4 Part 2, Motion JPEG, Pixlet, Planar RGB, Qtch, QuickTime Movie, QuickTime VR, Sorenson Video.

QuickTime

A QuickTime automatikusan érzékeli sávszélességünket és ahhoz igazítja a Streaming lejátszást.