PSPad letöltés magyar | PSPad editor portable Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

PSPad

pspad A PSPad egy ingyenesen használható irodai (üzleti) szoftver, amely tulajdonképpen egy könnyen használható szöveg vagy forráskód szerkesztő program, ami képes eltérő szintaxis-kiemeléssel megjeleníteni a programnyelvek kódját. A PSPad népszerű editornak számít, amely több programnyelvet támogat, és amellyel temérdek fontos műveletet el tudunk végezni a telepítést nem igénylő csomagolásnak köszönhetően.

Gyártó: Jan Fiala
Megnevezés: PSPad
Verzió: 4.6.0
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 4.46 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 884
Kategória: Irodai szoftverek / Jegyzet
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (6 szavazat)

Mi a PSPad?

A Jan Fiala által kifejlesztett PSPad egy nyílt forráskódú irodai szoftver, amely támogatja a legnépszerűbb programozási nyelveket (így többek között a VB-t, a C++-t, az SQL-t, a PHP-t, a Javát, az ASP-t vagy a Pythont), ezáltal effektív segítséget nyújthat a különböző munkák során. A Windows operációs rendszereken megnyitható PSPad 2011 óta érhető el, és köszönhetően a futásra kész csomagolásnak, nem szükséges telepíteni a programot. A szintaxis-kiemelés mellett előnye még a hexa szerkesztés lehetősége és az FTP-kliens is. A magyar nyelvű kiegészítést a telepítés után fel kell telepíteni.

PSPad használata

A könnyedén használható szerkesztő nemcsak támogatja a legfontosabb programozási nyelveket, de egyszerű, áttekinthető és gyors munkát ígér a különböző célokkal érkező felhasználóknak. A szoftverrel lehetőségünk nyílik újraformázni, majd betördelni a HTML-kódokat, valamint azokat CSS-be, XML-be és XHTML-be is bekonvertálhatjuk. A szintaxis-kiemeléssel az egyes programozási nyelvek forráskódjait könnyedén kiemelhetjük.

PSPad

Az FTP-klienssel a fájlokat közvetlenül a szerveren is szerkeszthetjük, az elkészült kódot pedig az Explorer mellett Firefox előnézetben is ellenőrizhetjük. A PSPad hivatalos oldaláról a program a különböző plugin-okkal még inkább testre szabható.