Process Explorer magyar letöltés | Microsoft Process Explorer portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Microsoft Process Explorer

process-explorer A Microsoft Process Explorer alapvetően a Feladatkezelőhöz hasonló feladatokat lát el, ám annál sokkal részletesebb, több beállítási lehetőséggel és funkcióval rendelkezik. Ez a rendszerfelügyelő és vizsgáló alkalmazás képes alaposan átvizsgálni a rendszert és az az alatt futó programokat, adatokat gyűjt és elemez. Pontos és részletes adatai akkor is felhasználhatóak, ha hibamentesíteni akarunk egyes alkalmazásokat vagy magát a rendszert.

Gyártó: Microsoft TechNet
Megnevezés: Process Explorer
Verzió: 16.12
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.13 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
2 418
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi a Process Explorer?

A Process Explorer segítségével könnyen visszakövethetünk bizonyos Windows problémákat. A program például listát vezet az egyes folyamatok által lekötött erőforrásokról, ami felhasználható olyankor, ha nem tudjuk, egy bizonyos fájl melyik programban van megnyitva. Ezen felül természetesen a hagyományos Feladatkezelő által biztosított problémamegoldási lehetőségeket is biztosítja a szoftver, így láthatjuk, hogy melyik program foglalja le a CPU teljesítményét és fogja vissza azt, és ki is iktathatjuk, leállíthatjuk futását. A Process Explorer szoftver csomagról további információk a gyártó hivatalos honlapján.

Process Explorer használata

A program segítségével hierarchikusan listázhatjuk meg a futó alkalmazásokat, ikonokat és vállalatneveket jeleníthetünk meg az egyes programoknál, élőben követhetjük a CPU által futtatott folyamatokat. A Process Explorerben számos, az éppen futó folyamatok kezelését könnyebbé téve funkció kapott helyet. A felhasználónak lehetősége van rá, hogy az alkalmazások futását szüneteltesse, leállítsa, prioritási rendet állítson fel közöttük.

Microsoft Process Explorer

Ezen felül amennyiben a számítógép többmagos processzorral rendelkezik, hozzáférhetünk a feladatok futtatásáért felelős processzormagok bizonyos beállítási lehetőségeihez is.