Pictomio letöltés magyar | Pictomio download Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Pictomio

Pictomio letöltés A Pictomio alkalmazás képek és más médiafájlok rendezésére, kategorizálására, keresésére és archiválására szolgál. Segítségével digitális képfájlokat, videókat vagy akár 3D-s médiákat kezelhetünk, szerkeszthetjük az EXIF információkat, valamint médiáinkat meg is oszthatjuk olyan közösségi oldalakon, mint a Flickr vagy a YouTube. A Pictomio igazi különlegessége, hogy lehetőségünk nyílik a Geotagging-re, azaz a földrajzi információk hozzáadására is.

Gyártó: PROVISIO GmbH.
Megnevezés: Pictomio
Verzió: 1.2.35
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 10.2 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Angol
Letöltések:
2 187
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető / Fotószerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.20 (5 szavazat)

Mi a Pictomio?

A Pictomio egy ingyenesen használható, webalapú alkalmazás, amelyet úgy terveztek meg, hogy könnyedén kezelhető legyen akár alapszintű felhasználói ismeretekkel rendelkezők számára is. A segítségével nem csak könyvtárakba és alkönyvtárakba rendezhetjük és gyorsan kereshetjük médiafájljainkat, de lehetőségünk nyílik arra is, hogy a Mac rendszerekből ismerős háromdimenziós rendszerben tekinthessük meg azokat. Sok más képnézegető programmal ellentétben a Pictomio képes kezelni a háromdimenziós médiaállományokat is. Képeinkről rengeteg információhoz juthatunk, nem csak magukról az állományokról – olyan adatokhoz is hozzáférhetünk, mint a záridő vagy éppen a készülék típusa, mellyel a képet készítették.

Pictomio főbb funkciói

Az alkalmazás számos lehetőséget kínál a médiafájlok rendszerezésére és megtekintésére. Készíthetünk két- és háromdimenziós diavetítéseket is, és fájljainkat rengeteg különféle szempont alapján rendezhetjük, például dátum, értékelés vagy kategória alapján. Az EXIF-információkat teljes körűen szerkeszthetjük, és rengeteg részletes meta adathoz férhetünk hozzá. A képek egyes részeihez vagy magukhoz a fájlokhoz címkéket rendelhetünk, valamint egyedülálló módon részletes földrajzi információkat. Ezek segítségével létrehozhatunk virtuális térképeket a Google és a Microsoft térképszolgáltatásai segítségével. A program kezelése egyszerű, könnyen elsajátítható mégis rendkívül elegáns.

Pictomio

A kezelőfelület felhasználóbarát, a háromdimenziós nézet kezeléséhez szükséges fogások pedig maguktól értetődőek. Profi fotósoknak is igen nagy segítséget nyújthat a geotagging, a hihetetlenül részletes metadata és a kreatív rendezési lehetőségek által.