Pictomio letöltés magyar | Pictomio download Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Pictomio

Pictomio letöltés A Pictomio alkalmazás képek és más médiafájlok rendezésére, kategorizálására, keresésére és archiválására szolgál. Segítségével digitális képfájlokat, videókat vagy akár 3D-s médiákat kezelhetünk, szerkeszthetjük az EXIF információkat, valamint médiáinkat meg is oszthatjuk olyan közösségi oldalakon, mint a Flickr vagy a YouTube. A Pictomio igazi különlegessége, hogy lehetőségünk nyílik a Geotagging-re, azaz a földrajzi információk hozzáadására is.

Gyártó: PROVISIO GmbH.
Megnevezés: Pictomio
Verzió: 1.2.35
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 10.2 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 905
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető / Fotószerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.20 (5 szavazat)

Mi a Pictomio?

A Pictomio egy ingyenesen használható, webalapú alkalmazás, amelyet úgy terveztek meg, hogy könnyedén kezelhető legyen akár alapszintű felhasználói ismeretekkel rendelkezők számára is. A segítségével nem csak könyvtárakba és alkönyvtárakba rendezhetjük és gyorsan kereshetjük médiafájljainkat, de lehetőségünk nyílik arra is, hogy a Mac rendszerekből ismerős háromdimenziós rendszerben tekinthessük meg azokat. Sok más képnézegető programmal ellentétben a Pictomio képes kezelni a háromdimenziós médiaállományokat is. Képeinkről rengeteg információhoz juthatunk, nem csak magukról az állományokról – olyan adatokhoz is hozzáférhetünk, mint a záridő vagy éppen a készülék típusa, mellyel a képet készítették.

Pictomio főbb funkciói

Az alkalmazás számos lehetőséget kínál a médiafájlok rendszerezésére és megtekintésére. Készíthetünk két- és háromdimenziós diavetítéseket is, és fájljainkat rengeteg különféle szempont alapján rendezhetjük, például dátum, értékelés vagy kategória alapján. Az EXIF-információkat teljes körűen szerkeszthetjük, és rengeteg részletes meta adathoz férhetünk hozzá. A képek egyes részeihez vagy magukhoz a fájlokhoz címkéket rendelhetünk, valamint egyedülálló módon részletes földrajzi információkat. Ezek segítségével létrehozhatunk virtuális térképeket a Google és a Microsoft térképszolgáltatásai segítségével. A program kezelése egyszerű, könnyen elsajátítható mégis rendkívül elegáns.

Pictomio

A kezelőfelület felhasználóbarát, a háromdimenziós nézet kezeléséhez szükséges fogások pedig maguktól értetődőek. Profi fotósoknak is igen nagy segítséget nyújthat a geotagging, a hihetetlenül részletes metadata és a kreatív rendezési lehetőségek által.