PicPick letöltés magyarul | PicPick portable download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

PicPick

picpick

A PicPick egy teljes körű dizájn eszköz. Ez tulajdonképpen egy képlopó program, mely képszerkesztőt is tartalmaz. Képszerkesztő funkciójának köszönhetően megváltoztathatjuk a képszíneket, effekteket adhatunk hozzá, és még sok más szerkesztést is kieszközölhetünk segítségével. Ez egy felhasználóbarát alkalmazás, tele képszerkesztő funkciókkal, mely egyaránt alkalmas szoftverfejlesztők, grafikusok és otthoni felhasználók számára.

Gyártó: NTeWORKS
Megnevezés: PicPick
Verzió: 4.1.1
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 12.45 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 775
Kategória: Fotó és kép
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (4 szavazat)

Mi a PicPick?

A programnak van egy direkt otthonra tervezett verziója, mely ingyenesen letölthető internetről. Kereskedelmi használatra csak fizetett verziói vannak. A Photoshop egy masszív és hasznos képszerkesztő, viszont sokan vannak, akik túl bonyolultnak és nehéznek találják mindennapi használatra. A PickPick könnyen elvégzi az egyszerű képszerkesztő feladatokat: fényerőt, kontrasztot ad a képeknek, színbeállításai segítségével képeinket átalakíthatjuk színesből szürke árnyalatúvá, elhomályosíthatjuk, pixelesíthetjük, és sok más effektet adhatunk hozzá.

PicPick funkciók

A PickPick tulajdonságai nem feltétlenül egyediek, viszont együttes jellemzői olyan könnyen hozzáférhető csomagban rendeződnek el, mely érdemessé teszi a programot a beszerzésre. Képlopó funkciói is lenyűgözőek. Lehetővé teszi a képernyő teljes, részablakos, rögzített régiós és szabadkézi kijelölését is. A PicPick program számos, fejlesztőket segítő lehetőséget tartalmaz, mint például a színpaletta lekérése, az egérmutató helyzetének kijelzése, a vonalzó, szabadkézi rajz, szögmérő és más hasznos funkciók és lehetőségek.

PicPick képlopó

A program támogatja a két- illetve többmonitoros képlopást, valamint a képek JPG, ICO, PNG, GiF, EMF, WMF és BMP formátumú elmentését.