Picasa letöltése magyarul | Picasa download Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Google Picasa

picasa A Google Picasa egy a fotók nézegetésére, rendezésére, módosítására alkalmas nagyon népszerű program. Számtalan funkciót tud, szinte mindent, amire szükségünk lehet. A fotókon mindenféle korrekciókat végezhetünk, kivághatjuk, elforgathatjuk, szerkeszthetjük, vörös szem effektust szedhetünk le, kategóriákba rendezhetjük fényképeinket. Természetesen a diavetítés és a nyomtatás is a funkciók közé tartozik.

Gyártó: Google
Megnevezés: Picasa
Verzió: 3.9
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 16.8 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
7 757
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető / Fotószerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.52 (31 szavazat)
telepítsd innen

Mi a Picasa?

A Google a Picasa-t kivonta a forgalomból, vagyis nem fejleszti tovább, de továbbra is működik, ha letöltjük. Gyors és hatékony képnézegető program, ahol találunk webalbum-szerkesztőt, képszerkesztőt (elforgatás, méretezés, színkorrekciók), de a digitális kameráinkat is felismeri. Nyomtathatunk sokféle beállítással, illetve diavetítést indíthatunk. Tud albumot készíteni, kezeli a webkamerákat, cd-t lehet vele írni, de még vízjel készítésére is alkalmas. A Picasa nem írja felül az eredeti képeket, hanem a módosítások ún. különbségfájlokban tárolódnak. A fotóinkat feltölthetjük egy ingyenes 1GB méretű tárhelyre, majd megoszthatjuk azokat. Drag&drop módszerrel átrendezhetjük képeinket, kiexportálhatjuk más programok számára, illetve e-mailben is tudjuk közvetlenül küldeni ismerőseinknek.

Picasa használata

Ha van Google email fiókunk, lehetőségünk nyílik arra, hogy fotóinkat feltöltsük egy ingyenes 1GB méretű tárhelyre az Interneten. A hálózaton megoszthatjuk ismerőseinkkel fotóalbumainkat nagyon egyszerű módon néhány kattintással.

Picasa

A feltöltött fájlokat Flash alapú diavetítővel le is játszhatjuk, vagy beilleszthetjük más Internetes weboldalakba, blogokba.