Photoscape letöltés ingyen magyar | Photoscape Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Photoscape

Photoscape letöltés A Photoscape egy freeware, ingyenesen letölthető és használható képszerkesztő alkalmazás, amely rengeteg opciót kínál fotóink módosítására. Lehetőségünk van a képek átméretezésére, vágására, retusálására, összeillesztésére, diavetítések, fotómontázsok és animált gif-ek létrehozására, képernyőképek készítésére. A program tartalmaz minden olyan lehetőséget, melyet a fizetős profi képszerkesztő szoftverek is, így tökéletes lehet kezdő felhasználók és profik számára is.

Gyártó: MOOII TECH
Megnevezés: Photoscape
Verzió: 3.7
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 20.3 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Magyar
Letöltések:
18 686
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.28 (16 szavazat)

Mi a Photoscape?

A PhotoScape egy nagyszerű ingyenes szoftver, amely rengeteg funkciót bocsájt rendelkezésünkre a médiaállományok szerkesztésére. Első kiadása 2008-ban jelent meg, azóta számos frissítésen esett át, melyek során egyben sok funkcióval is bővült. Jelenleg csak a Microsoft Windows alatt futtatható, a Mac és Linux rendszereket nem támogatja, rendelkezésre állnak azonban olyan letölthető verziók is, amelyeket a Windows 98 vagy Me rendszereket használók is futtathatnak. Kezelése igen egyszerű, kezelőfelülete bár szokatlan a hagyományos képszerkesztőkhöz képest, ám gyorsan megszokható. A szoftver automatikus nyelvfelismeréssel rendelkezik, mostanra több mint száz nyelvet támogat már, köztük természetesen a magyart is.

A Photoscape funkciói

A program funkciók széles skálájával rendelkezik. A képszerkesztő szekcióban vághatjuk és átméretezhetjük a képeket, szövegeket és képkereteket helyezhetünk el, módosíthatjuk a kontrasztot és számos szűrőt alkalmazhatunk. A Photo Viewerben megtekinthetjük és rendszerezhetjük képeinket, és arra is lehetőségünk nyílik, hogy kötegelve végezzünk velük műveleteket. A fotókból néhány kattintás által montázsokat vagy éppen gif animációkat készíthetünk. Nyomtathatunk igazolványképeket, naptárakat, borítóképeket és számos más formátumot is.

Photoscape

Egyedülálló Face Finder funkciója segítségével arra is lehetőségünk van, hogy a képeken látható arcokhoz hasonlóakat keressünk az interneten. A Photoscape magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.