Photoscape letöltés ingyen magyar | Photoscape Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Photoscape

Photoscape letöltés A Photoscape egy freeware, ingyenesen letölthető és használható képszerkesztő alkalmazás, amely rengeteg opciót kínál fotóink módosítására. Lehetőségünk van a képek átméretezésére, vágására, retusálására, összeillesztésére, diavetítések, fotómontázsok és animált gif-ek létrehozására, képernyőképek készítésére. A program tartalmaz minden olyan lehetőséget, melyet a fizetős profi képszerkesztő szoftverek is, így tökéletes lehet kezdő felhasználók és profik számára is.

Gyártó: MOOII TECH
Megnevezés: Photoscape
Verzió: 3.7
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 20.3 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Magyar
Letöltések:
21 810
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.43 (20 szavazat)

Mi a Photoscape?

A PhotoScape egy nagyszerű ingyenes szoftver, amely rengeteg funkciót bocsájt rendelkezésünkre a médiaállományok szerkesztésére. Első kiadása 2008-ban jelent meg, azóta számos frissítésen esett át, melyek során egyben sok funkcióval is bővült. Jelenleg csak a Microsoft Windows alatt futtatható, a Mac és Linux rendszereket nem támogatja, rendelkezésre állnak azonban olyan letölthető verziók is, amelyeket a Windows 98 vagy Me rendszereket használók is futtathatnak. Kezelése igen egyszerű, kezelőfelülete bár szokatlan a hagyományos képszerkesztőkhöz képest, ám gyorsan megszokható. A szoftver automatikus nyelvfelismeréssel rendelkezik, mostanra több mint száz nyelvet támogat már, köztük természetesen a magyart is.

A Photoscape funkciói

A program funkciók széles skálájával rendelkezik. A képszerkesztő szekcióban vághatjuk és átméretezhetjük a képeket, szövegeket és képkereteket helyezhetünk el, módosíthatjuk a kontrasztot és számos szűrőt alkalmazhatunk. A Photo Viewerben megtekinthetjük és rendszerezhetjük képeinket, és arra is lehetőségünk nyílik, hogy kötegelve végezzünk velük műveleteket. A fotókból néhány kattintás által montázsokat vagy éppen gif animációkat készíthetünk. Nyomtathatunk igazolványképeket, naptárakat, borítóképeket és számos más formátumot is.

Photoscape

Egyedülálló Face Finder funkciója segítségével arra is lehetőségünk van, hogy a képeken látható arcokhoz hasonlóakat keressünk az interneten. A Photoscape magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.