Pegasus Mail letöltés magyarul | Pegasus Mail download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Pegasus Mail

pegasus-mail A Pegasus Mail egy népszerű levelező program, ingyenes és könnyen kezelhető. Rendkívül kis helyet foglal, mégis mindent tud, amire szükségünk lehet egy megbízható levélküldő rendszerben, már portable változatban is. Többen használjuk ugyanazt a számítógépet? A Pegasus Mail kitűnően kezeli ezt a helyzetet is, sőt offline levelezéshez is jó választás. Szabadon konfigurálható és számos protokollt támogat, Windows operációs rendszerrel kompatibilis. Ez az e-mail kliens egy tökéletes program, ha fontos a levelezésünk biztonsága.

Gyártó: David Harris
Megnevezés: Pegasus Mail
Verzió: 4.72
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 11.5 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
463
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Pegasus Mail?

A Pegasus Mail mindent tud, amire szükségünk van a levelezéseinkhez. Az online üzenetküldés mellett már hálózati kommunikációt is támogat, így munkaközösségekben ideális ingyenes megoldás. Ráadásul nagyon egyszerű és letisztult felületet kínál, így bárki könnyen eligazodhat a funkciók között. A levelező program támogatja a POP3 (Post Office Protocol), a SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) és az IMAP4 (Internet Message Access Protocol) protokollokat. A Pegasus Mail fokozottan véd az adathalászokkal szemben, hogy a munkameneteinket és a személyes tartalmainkat is biztonságban tudhassuk. Az okos és igen apró levelező program a teljes levelezésünket lebonyolítja, a beépített HTML szerkesztő könnyen használható és igen gyorsan. Mivel az e-mail kliens szabadon konfigurálható, mindig igazodik a felhasználók igényeihez.

Pegasus Mail használata

Telepítsük ezt a rendkívül kevés helyet foglaló ingyenes levelező programot, hogy személyre szabottan levelezhessünk – akár céges, akár otthoni felhasználásra is kitűnően alkalmas. Windows kompatibilis és a továbbiakban szabadon szerkeszthető. Ismerkedjünk meg vele a letöltést követően: átlátható felület, hatékony funkciók, könnyen használható menüsor. Új karakterkezelést építettek be a fejlesztők a Pegasus Mail legfrissebb változatában, valamint a szerverekről már automatikusan is letölthetjük a képeket.

Írjunk levelet, szerkesszük meg, küldjük el. Az e-mail kliens keresőjével bármikor gyorsan megtaláljuk a korábbi tartalmainkat. Az új HTML megjelenítő monitorral a felhasználói élmény is növekedett. A Pegasus Mail biztonságos kereteket nyújt a legszemélyesebb levélváltásainkhoz, üzleti csevegéseinkhez, hatékonyan véd az online kártevők ellen. Off line módban pedig internet nélkül is kommunikálhatnak a helyi hálózat tagjai – ezt a felhasználási módot egy remek keresővel is megtámogatták a fejlesztők. Ingyenesen kezeli tehát a teljes levelezésünk, amelyben akár egy kattintással is titkosíthatjuk a nagyon személyes tartalmainkat.