Paint.NET letöltés magyarul | Paint.NET download Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Paint.NET

paintnet A Paint.NET egy professzionális képszerkesztő program asztali számítógépre, mely a Windows alatt fut. Ez egy olyan intuitív és innovatív program, mely támogatja a rétegek, a speciális effektek és sok más hasznos és hatékony eszköz használatát annak érdekében, hogy képünket a legjobb formába öltöztethessük. A PaintNET használata egyszerű és könnyen elsajátítható, de ha nem boldogulnánk vele, egy online közösség is segítségünkre lehet a program használatában és a beépülő modulok kezelésében.

Gyártó: dotPDN
Megnevezés: Paint.NET
Verzió: 4.0.9
Frissítés:
2020.05.16.
Fájlméret: 6.25 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 528
Kategória: Fotó és kép / Fotószerkesztő >
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (6 szavazat)

Mi a Paint.NET?

A PaintNET eredetileg egy egyetemi fejlesztési projektként indult, melyet a Microsoft támogatott. Eredetileg a Microsoft Paint Windows alkalmazás helyettesítésére tervezték, és innen nőtte ki magát egy népszerű, egyszerű és minőségi képszerkesztővé, hasonlóan sok más digitális képszerkesztő szoftverhez, mint az Adobe Photoshop, Corel, Microsoft Photo Editor vagy a The GIMP.

Paint.NET használata

Ha egy gyors képszerkesztő programra van szüksége, a Photoshop túlzás. A PaintNET egy olyan nyílt forráskódú ingyenes képszerkesztő, mely magába foglalja az összes olyan tulajdonságot, melyre egy minőségi képszerkesztőnek valóban szüksége van. Képeket vághatunk, forgathatunk, retusálhatunk, színezhetünk át segítségével, vagy akár kollázsokat is készíthetünk. A PaintNET program minimum rendszerkövetelménye: Windows 7, 8 vagy 8.1, 1 Hgz-s processzor (dual-coros ajánlott) és 1 gb RAM.

Paint.NET képszerkesztő

A PaintNET a Microsoft's .NET Framework 4.5 segítségével működik, mely automatikusan feltelepül a gépre a PaintNET-tel együtt, ha még nincs rajta. A program támogat minden hagyományos képformátumot (GIF, TIFF, PNG, JPEG), kivétel a nagy felbontású RAW fájlok. További információk találhatók a gyártó honlapján.