ooVoo letöltés magyar ingyen | ooVoo download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

ooVoo

ooVoo A ooVoo egy webkamera szoftver, amely lehetővé teszi, hogy videóbeszélgetéseket és konferenciákat folytassunk ismerőseinkkel. Emellett folytathatunk szöveges és audio beszélgetéseket is, egyszerre akár tizenkét emberrel, vagy hat fővel konferenciabeszélgetésben. Ezen felül lehetőségünk van telefonhívások kezdeményezésére. A program ingyenes és igen kis erőforrás igényű, több platformon, így Windows operációs rendszeren is futtatható.

Gyártó: ooVoo LLC
Megnevezés: ooVoo
Verzió: 3.6.1.27
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 2.27 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 404
Kategória: Kommunikáció / Videó chat
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.83 (9 szavazat)

Mi az ooVoo?

Az ooVoo legelső verzióját 2007-ben publikálták, ekkor még csak videóbeszélgetések lebonyolítására volt alkalmas. Nem sokkal később bemutatták a videórögzítés és telefonálás funkciókat is, ezután pedig rövidesen megjelent a Mac rendszereken is futtatható változat. A legutóbbi frissítésekkel az ooVoo már képes iPhone platformon is biztosítani a videóbeszélgetés lehetőségét. Jelenleg a szolgáltatás már PC, Mac, Android és iPhone platformokon is futtatható. Ingyenesen letölthető és futtatható, ugyanakkor vannak olyan funkciói, melyek térítés ellenében válnak elérhetővé, mint a telefonhívások bonyolítása vagy a képernyőmegosztás.

ooVoo funkciók

A beszélgetőprogram legalapvetőbb funkciója természetesen az, hogy segítsen kapcsolatot teremteni ismerőseinkkel. Ezt megtehetjük videóhívásokon keresztül, egyszerre akár tizenkét emberrel. A böngésző alapú videóhívás segítségével olyanokat is bevonhatunk, akik nem ooVoo felhasználók. Küldhetünk maximum 100 perc hosszú videóüzeneteket, amelyeket Mail-ben vagy akár a YouTube-on keresztül küldhetünk el. Szöveges üzenetváltás is lehetséges, illetve legfeljebb 50 MB méretű fájlokat is megoszthatunk.

ooVoo

Ezeken az ingyenes szolgáltatásokon felül vannak fizetős funkciók – ezek a legfeljebb hatfős videó konferenciák lebonyolítása, a telefonhívások indítása, a képernyő megosztása beszélgetőpartnerünkkel és a videóhívások rögzítése.