GeForce Experience letöltés | nVidia GeForce Experience download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Sziasztok! A 2.60-as verzió letöltésénél a víruskeresőm blokkolt mindent, azzal az üzenettel, hogy le van tiltva az az oldal. Miután fölmentem a cég honlapjára, onnan simán leszedtem a 3.0.-es verziót. Download: Format Factory 2.60

GeForce Experience

nvidia-geforce-desktop A GeForce Experience grafikus driver önállóan megkeresi az optimális grafikai beállításokat, így fokozza a felhasználói játékélményt. Hogy mire jó? Ezzel az ingyenes programmal mindig a legmagasabb színvonalon számítógépezhetünk, olyan szép képekkel, amilyenek a fejlesztők megálmodtak számunkra. A legtöbben elhanyagolják a grafikát, pedig nagyon is szemmel látható a különbség, pedig már a memóriatár, valamint a gép sebessége miatt sem kell aggódnunk. Töltsd le és nézd meg, mi mindent tud!

Gyártó: Nvidia
Megnevezés: GeForce Experience
Verzió: 2.11.3.5
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 42.9 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 068
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a GeForce Experience?

Biztos, hogy a legjobb grafikai minőségben futtatjuk a kedvenc számítógépes játékainkat? A GeForce Experience program olyan okos, hogy megmutatja, ha javíthatunk a felhasználói élményen. Nekünk elég csak kiválasztani a felkínált lehetőséget, egy mozdulattal fokozhatjuk a játékok grafikai minőségét. Kezdetben mindössze 30 típussal működött kompatibilisen a GeForce Experience, ez a szám azonban folyamatosan növekszik. Játékrajongóknak kötelező program, ott a helye a számítógépen. A lassú betöltés miatt aggódunk, vagy azért, mert túl nagy szeletet szakít ki a memóriából? Már erre is ügyelnek a fejlesztők, így a saját gépünket sem terheljük vele használat közben.

GeForce Experience használata

Rendkívül egyszerű a GeForce Experience grafikus driver használata. Telepítsük a számítógépre, hogy a segédprogram egy gyors ellenőrzéssel máris listázhassa a meglevő játékprogramokat. Egy kattintással eldönthetjük, hogy maradunk az aktuális grafikai beállításoknál, vagy a GeForce Experience által felkínált lehetőségekkel futtatjuk tovább a játékunkat. Az ingyenes program számos paramétert figyelembe vesz a felhasználói élmény fejlesztéséhez, így a GeForce Experience is olyan szoftver, amit inkább kipróbálni érdemes, mintsem beszélni róla.

Határozzuk meg a programmal, milyen grafikai beállítás frissítéseket kívánunk letölteni, keressünk a felületén további optimális megoldások után. A fejlesztők folyamatos funkció kiegészítéseket tesznek közzé, ezért jelenleg már 4K és 60 fps minőségben is rögzíthetjük a játékmenet jeleneteit. A GeForce Experience grafikus driver Full HD minőségben stream-el, és fényképkészítésre is alkalmas. Ezzel a felhasználói élményt fokozza, azonban az extra grafikai felület mellett egyre több menüponttal is kiszolgálja a számítógépes játékok rajongóit. Vagyis ingyenesen juttat hozzá bennünket ez a program a legújabb grafikai fejlesztésekhez.