Notepad++ letöltés magyarul | Notepad++ download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

NotePad++

notepadplusplus A NotePad++ egy ingyenesen letölthető szöveg- illetve forráskód-szerkesztő program, amit a fejlesztők a hagyományos jegyzettömb leváltására találtak ki. A Notepad++ számos programozási nyelvet támogat, Windows operációs rendszeren fut (bár már Linux és Mac OS alatt is elindítható), és az angol mellett magyar nyelven is elérhető. A szabad szoftverként terjesztett alkalmazás többszörös díjnyertes, és több mint húszmilliószor töltötték eddig le.

Gyártó: Don Ho
Megnevezés: NotePad++
Verzió: 6.8.8
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 7.66 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 030
Kategória: Irodai szoftverek / Jegyzet
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi a NotePad++?

A Notepad++ forráskód-szerkesztőt a Don Ho fejlesztette ki, és a cél az volt vele kapcsolatban, hogy leváltsák a hagyományos Jegyzettömb alkalmazást. A Notepad++ ingyenes, és számos programozási nyelvet támogat (C, C++, HTML, ASP, Java, Pascal, CSS, stb.), ráadásul energiatakarékos, hiszen kevesebb CPU-t használ működése során, mint versenytársaik. A Notepad++-t a SourceForge.net-en kezdték host-olni, és a programot csak ezen a felületen több mint húszmilliószor töltötték le. A szoftver ráadásul kétszer nyerte meg a Community Choice Award for Best Developer díjat.

NotePad++ használata

A szabad szoftverként terjesztett Notepad++ több programozási nyelvet is támogat, és számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik: megoldható az osztott képernyős szerkesztés és a szinkronizált görgetés, van helyesírás-ellenőrzés, tudunk nagyítani vagy kicsinyíteni, valamint keresni és cserélni több dokumentumon keresztül.

NotePad++

A Notepad++ segítségével Unicode-fájlokat is szerkeszthetünk, továbbá összehasonlíthatunk fájlokat; a programban van beszédfelismerés, szintaxis-kiemelés, könyvjelző és FTP-böngésző. Az alkalmazás több tucatnyi adathoz használható, jellemzői emellett még a kódkiemelés, a WYSIWYG felület és a változtatható nézet.