Norton Zone letöltés | Norton Zone cloud file service

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Norton Zone

norton zone A Norton Zone egy cloud vagy felhőalapú tárhelyszolgáltatás, amelynek kliens alkalmazásai szinte minden eszközön futtathatóak, így PC-ken, tableteken és okostelefonokon is. Az alkalmazás lehetőséget ad a feltöltött fájlok kezelésére, beállításaink módosítására, a tárhelyünkön található fájlok megosztására bárkivel. Jól használható fájlmegosztás vagy biztonsági másolatok készítése céljából, s része egy hatékony szűrő is, amely káros programok után kutat. A szolgáltatást a Symantec 2014. augusztus 6.-n megszüntette.

Gyártó: Symantec
Megnevezés: Norton Zone
Verzió: 1.4.0.11
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 27.8 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Final
Nyelv: Magyar
Letöltések:
968
Kategória: Hálózat & Internet / Fájlmegosztó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (3 szavazat)

Mi a Norton Zone?

Egy remek tárhelyalkalmazás, amelynek segítségével biztonságban tudhatjuk fájljainkat, redundánsan tárolva azokat az alapból 5 GB-os tárhelyen, vagy éppen gyorsan és hatékonyan megoszthatjuk őket ismerőseinkkel e-mailben, csevegőalkalmazásokon vagy a közösségi médián keresztül. A Symantec szolgáltatása elsősorban abban különbözik a konkurens alkalmazásoktól, hogy automatikusan vizsgálja a fájlok fertőzöttségét és szűri a malware szoftvereket és vírusokat. A szolgáltatás használata ingyenes, a nagyobb tárhelyhez azonban előfizetés szükséges.

Norton Zone használata

A Norton Zone kliensei telepíthetőek Windows, Windows RT, Android, Mac, iOS platformokra is, a telepítési folyamat és a regisztráció néhány kattintással végrehajtható. A program a Zone könyvtárban található fájlokat automatikusan szinkronizálja a felhőalapú tárhellyel és a bevont eszközökkel. A fájlokat könnyen és gyorsan megoszthatjuk, a hozzáféréssel rendelkezők kommentálhatják is a fájlokat. A megosztási linkeknek akár lejárati időt is megadhatunk. A fájlokat e-mailekhez csatolva vagy akár a Facebookra feltöltve is megoszthatjuk.

Norton Zone

A szolgáltatás automatikusan szkenneli állományainkat vírusok után kutatva. Az alapból 5 GB méretű tárhely előfizetéssel, 20, 50 vagy 100 GB-ra bővíthető.

2014 Augusztus 6.-án a Symantec törölte a szolgáltatást. A felhasználókat értesítette, hogy 60 napon belül mentse le a fájljait, mert azt követően nem lesznek elérhetők!