Nero Burning ROM letöltés magyar | Nero BurnLite Free download

 
Ingyenes programok információs portálja

Nero BurnLite

nero-burnlite A Nero Burning Lite a Nero Burning ROM ingyenes változata, amelyben ugyan csökkentett lehetőségeket találunk, mégis igen hasznos program, elsősorban kezdők számára, akik szeretnének CD-ket és DVD-ket írni vagy megismerkedni a szoftverrel, mielőtt megvásárolnák annak teljes verzióját. A Nero Lite verziója freeware alkalmazás, amelynek kezelése már csak azért is könnyű, mert teljes magyarítással rendelkezik.

Gyártó: Nero
Megnevezés: Nero BurnLite
Verzió: 10.0.10600
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 31.2 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Magyar
Letöltések:
21 441
Kategória: Cd/Dvd/Blu-ray / CD író
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.07 (27 szavazat)

Mi a Nero Burning Lite?

A röviden csak Nero néven emlegetett teljes változat az egyik legelterjedtebb, legszélesebb körben használt CD- és DVD-író alkalmazás. Számtalan rendkívül hasznos funkcióval rendelkezik, melyek egy része a Lite verzióban is elérhető, így sokak számára hasznos lehet. A Lite-ot eredetileg Nero Kwik Burn néven kezdték el fejleszteni, ám végül az egyértelműbb elnevezés mellett döntöttek. A segítségével CD- és DVD-lemezeket írhatunk és másolhatunk, rippelhetünk, szerkeszthetünk és oszthatunk meg akár online könnyen, egyszerűen és gyorsan. Legyen szó audio fájlokról, videó állományokról, fotókról vagy egyszerű adatokról, a Nero elboldogul mindenféle típussal.

Nero BurnLite használata

A szoftver segítségével elsősorban természetesen arra nyílik lehetőségünk, hogy CD- és DVD-lemezekre írjunk ki adatokat, gyakorlatilag bármilyen formátumú fájlokat. Emellett azonban természetesen arra is van módunk, hogy a lemezeket lemásoljuk, közvetlenül egyikről a másikra helyezve át az információt, illetve képet készítsünk róluk, rippeljük azokat, így a számítógépre mentve le az adatokat. A Nero Lite verzió arra is kiváló, hogy médiáinkat akár online megoszthassuk ismerőseinkkel.

Nero Burning Lite Free

A program használata teljesen ingyenes, azonban megvásárolható teljes változata is, amely sokkal több lehetőséget és funkciót tartalmaz, mint például a hangszerkesztő vagy videóvágó opciók.

A Nero BurnLite magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.