Nat Geo wallpapers download | National Geographic wallpapers hd pack

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

NatGeo Wallpaper Downloader

natgeo-wallpaper-downloader A NatGeo Wallpaper Downloader az elmúlt évek, évtizedek során elképesztő mennyiségű természetfotóra tett szert, melyek mindegyike hihetetlen természeti értéket hordoz. A magazin az utóbbi években megkezdte a képek digitalizálását, ennek köszönhetően ezzel az ingyenes alkalmazással egyszerre tölthető le akár száznál is több azonos tematikájú fénykép, a felhasználó által kiválasztott méretben, akár HD felbontásban.

Gyártó: Nozavi Software
Megnevezés: NatGeo Wallpaper Downloader
Verzió: 2.0.2
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 712 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 402
Kategória: Munkaasztal / Windows háttérkép
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (4 szavazat)

Mi a NatGeo Wallpapers?

A National Geographic saját készítésű programjának célja, hogy a magazin által 2008 óta készített és digitalizált fényképek könnyedén letölthetőek lehessenek. Miután a vállalat elképesztő mennyiségű fényképpel rendelkezik és minden egyes darabjának egyesével való letöltése problémás, főleg, hogy ötezernél is több képről van szó, ez az alkalmazás megkönnyíti a felhasználók dolgát, hiszen az azonos témájú vagy azonos évből származó fényképek egy gombnyomással letölthetőek, gyakorlatilag egyetlen csomagként.

NatGeo Wallpaper Downloader használata

Ez az alkalmazás gyakorlatilag egy letöltő-program, melynek célja, hogy a National Geographic hihetetlen méretű és lenyűgöző természet- és egyéb fotókból, fotósorozatokból álló, digitalizált képgyűjteményéhez egyetlen kattintással hozzájuthassanak a felhasználók.

NatGeo Wallpaper Downloader

A program kezelése egyszerű, alapvető kezelőfelülettel működik. Az egyik fülön a magazinok évjárata szerint választhatóak képcsoportok, míg a másik fülön tematikus képcsomagok között válogathat a felhasználó. A kiválasztott csomagok kijelölését követően nincs más hátra, mint kiválasztani a felbontást, a letöltés helyét, végül pedig egyetlen kattintással elindítani a letöltés folyamatát.