MusicBee letöltés magyar | MusicBee download portable free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

MusicBee

musicbee letoltes A MusicBee egy ingyenes médialejátszó program, segítségével könnyedén kezelhetők nagy zenei gyűjtemények, képes konvertálni a zenei állományokat számos formátumra. (mp3, wav, ogg, ...) Lejátszási listákat hozhatunk létre, kategorizálhatjuk zenéinket és érdemes megemlíteni a szinkronizálás funkciót, mellyel szinkronban tudjuk tartani zenei állományunkat mobil eszközeinkkel.

Gyártó: Steven Mayall
Megnevezés: MusicBee
Verzió: 2.5.5804
Frissítés:
2018.03.10.
Fájlméret: 14.8 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
2 632
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.67 (30 szavazat)

Mi a MusicBee?

Zenei állományunkat rendszerezhetjük ezzel az ingyenesen letölthető szoftverrel. Támogatja a lejátszási listákat, kategorizálást. Az interneten található zenei tartalmak stream-elésére is alkalmas, internet rádiókat hallgathatunk vele. Képes műsoros lemezek ripp-elésére és cd/dvd írására, kiszűri a duplikált tartalmakat, és nem utolsó sorban konvertálhatunk is vele. Minden funkciót megtalálunk amire szükségünk lehet, portable változatban is megtalálható.

MusicBee funkciók

A MusicBee számtalan fájl formátumot támogat, többek közt mp3, aac, m4a, mpc, ogg, flac, ape, opus, tak, wv, wma és wav. Képes AudioCD lejátszásra és ripp-elésre. Multimédia fájlokat menedzselhetünk, rendezhetünk, konvertálhatunk. Library support-al látták el. A MusicBee-nek az Internetes Rádiók lejátszása sem jelent gondot. Egyedi skin felhasználói felületet állíthatunk ízlés szerint. Gyorsbillentyűk beállítására is lehetőség nyílik.

musicbee

Van még lejátszási listák létrehozása és Party mód a palettán. És mindezen felül találunk benne MiniLyrics támogatást és WASAPI support-ot is. További információk a gyártó hivatalos honlapján. A szoftver telepítési leírása itt található.