Free MP3 Cutter & Editor letöltés | MP3 szerkesztő download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Free MP3 Cutter

mp3cutter A Free MP3 Cutter pontosan az aminek tűnik, egy mp3 vágó program. Néha előfordul, hogy valamilyen okból nincs kedvünk vagy szükségünk egy egész zeneszám meghallgatására. A Free MP3 Cutter and Editor ebben nyújt segítséget, és használata által megszabadulhatunk minden olyan résztől, amire nincs szükségünk vagy csak éppen nem tetszik. A program egyszerű designja lehetővé teszi, hogy minden funkciót és opciót hamar megtaláljunk. A kezdeti és végpont kiválasztásával akkorára szabhatjuk mp3 fájlunkat, amekkorára akarjuk.

Gyártó: PolySoft Solutions
Megnevezés: Free MP3 Cutter
Verzió: 2.1
Frissítés:
2020.02.16.
Fájlméret: 1.26 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
12 403
Kategória: Zene és hang / Zeneszerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.95 (11 szavazat)

Mi a Free MP3 Cutter?

A Free MP3 Cutter egy, a CyberMediaSoft által tervezett ingyenes és rendkívül egyszerű szoftver, amely audio fájlok vágására alkalmas. A legalapvetőbb funkciókkal bír, hiszen a vágáson kívül nem alkalmas másra. Nem végez változtatásokat (nincsenek effektek) és nem engedélyezi, hogy mp3 formátumon kívül másba is lementhessük fájljainkat. Az eredeti fájlt érintetlenül hagyja, így pontosan végrehajtja feladatát, de sem többet, sem kevesebbet. A vágáson kívül csupán a hangerőn tudunk változtatásokat végrehajtani, valamint lehetséges a fade out/fade in opció hozzáadása is.

Free MP3 Cutter használata

A Free MP3 Cutter felhasználóbarát felületének köszönhetően még a legtapasztalatlanabb felhasználó is egyszerűen elboldogul az audio fájlok vágásával. Használata nem okozhat különösebb gondot, egyszerűen húzzuk be a fájlt a szoftver felhasználói felületére, és a kezdeti pont valamint a végpont megadásával vágjuk megfelelő méretűre. Egyetlen hátránya, hogy a program nem rendelkezik visszavonó opcióval, így ha nem vagyunk elégedettek a változtatással, újra kell kezdenünk a szerkesztést.

Free MP3 Cutter

Ha komoly audio fájlszerkesztő programot keresünk, akkor a Free MP3 Cutter nem nekünk való. Ha azonban az audio fájl egyszerű kivágásáról van szó, akkor ez a program tökéletesen megfelelő.