Ingyenes Mobil alkalmazások | Egészség, fitnesz, életstílus kategória

 
Ingyenes programok információs portálja

Mobil - Egészség, életstílus

Mindannyian szeretnénk egészségesebbek, fittebbek és sportosabbak lenni. Az ingyenesen letölthető sport alkalmazások Neked is segítenek ebben! Az applikációk mérik és dokumentálják a teljesítményed, ennek függvényében pedig személyre szabott tanácsokkal látnak el. Segítségükkel olyan ingyenes személyi edzőre tehetsz szert, aki elfér a zsebedben. Ha szeretnél egészségesebb lenni, megváltoztatni az életstílusod vagy egyszerűen csak a boldogságra törekszel, akkor érdemes körülnézned a telefonos alkalmazások között.

Névnapok

nevnapok A Névnapok praktikus alkalmazás, segít abban, hogy ne felejtsük el barátaink névnapját! Bárki ingyenesen letöltheti okostelefonjára. A száguldó hétköznapokban még akkor is szórakozottak vagyunk, ha előző nap, vagy épp reggel, ébredéskor még pontosan tudtuk, mely rokonunk vagy barátunk ünnepli a névnapját. A Névnapok alkalmazással elkerülhetőek a kellemetlen pillanatok. Sőt, időben értesülve apróságokkal is meglephetjük a családtagjainkat, ismerőseinket.

Endomondo - Running & Walking

endomondo Az Endomondo Running & Walking az egyik legokosabb és legnépszerűbb fitnesz- és futóalkalmazás. Ingyenesen elérhető bármelyik androidos és iPhone készülékkel, egy pontos és intelligens személyi edzőt kapunk! Vele nyomon követhetőek az edzések, ez pedig alapfeltétele annak, hogy tartós teljesítménynövelést érhessünk el. Az Endomondo – Running & Walking app több mint 40 mozgástípusnál alkalmazható. Egyszerre szakember és haver: ha csökkenne a motiváció, felráz. Itt az ideje letölteni, futóknak kötelező!

Topjoy napi kupak

topjoy-napikupak A Topjoy napi kupak ingyenes alkalmazás akár a személyes motivátorunk is lehet! Kezdjük a napot egy nekünk szóló üzenettel, androidos vagy iPhone készülékkel is tökéletesen működik az alkalmazás. Pörgessük fel magunkat, vagy ellenkezőleg, ezzel a szép zöld grafikával kapcsoljunk ki egy kis időre a mókuskerékből. Minden nap egy új üzenettel vár bennünket a Topjoy napi kupak. Fordítsunk egyet a kupakon, máris lendületbe kerülhetünk a frappáns jó tanácsokkal. Érdemes letölteni, mert egy találó gondolat mindig jól jön!

RunKeeper

runkeeper A RunKeeper egy népszerű és sokoldalú futóalkalmazás, az ingyenesen letölthető applikációt már több mint 30 millióan használják világszerte. A futás nagyon közkedvelt, kortól, nemtől függetlenül - az okostelefonos alkalmazások is próbálnak igazodni az elvárásokhoz, egyre több funkciót kínálnak. A RunKeeper talán a legpraktikusabb társ, ha valaki nekivág a kilométereknek. Az ingyenes applikáció nemcsak listázza a teljesítményt, hanem felajánlja gyakorlott futók edzésterveit, de lehetőséget ad saját terv rögzítésére is.

Periódus naptár

period-tracker A Periódus naptár egy professzionális alkalmazás a ciklus- és peteérés követésére, ingyenesen letölthető bármely okostelefonra. Akár egy titkos napló, sok mindent elárul saját testünkkel kapcsolatban. Nem véletlen az applikáció rendkívüli népszerűsége. A magyar nyelven is elérhető felület a nők számára követhetővé teszi a ciklusokat. A kalkulátor kiszámolja, mely napokon nagyobb a teherbe esés valószínűsége - ennek tudatában nagyobb biztonsággal hozható döntés akár egy feszültebb helyzetben is.

Runtastic Running & Fitness

runtastic A Runtastic Running & Fitness ingyenes alkalmazás újjáformálhatja mindazt, amit eddig a mozgásról gondoltunk! Töltsük le androidos vagy iPhone készülékünkre ezt az appot, amely edző, futótárs és motiváló is egyben. Tökéletesen méri és rögzíti a legfontosabb paramétereket, a lejátszó zeneszámait pedig a saját ritmusunkhoz igazítja. A több tízmillió felhasználónak köszönhetően már mi is végigbiciklizhetjük vagy végigfuthatjuk a legnépszerűbb útvonalakat! A Runtastic alkalmazással élmény a mozgás!

Igyál vizet

igyal-vizet Az Igyál vizet ingyenes alkalmazással napról napra biztosíthatjuk a megfelelő folyadékbevitelt. Csupán tartsunk zsebben az okostelefont, az emlékeztető megjegyzi helyettünk is, és szól, ha itt az ideje egy újabb kortynak. A pörgő és fárasztó hétköznapokban szétszóródik a figyelmünk, és megesik, hogy kevés energiát tudunk saját magunkra szánni. A megfelelő és rendszeres vízfogyasztással azonban elkerülhetjük a kiszáradással járó negatív következményeket.

NSO hírek és eredmények

nso A NSO hírek és eredmények hírek és eredmények alkalmazással bárhol és bármikor értesülhetünk a legfrissebb sporteseményekről, teljesen ingyenesen! Töltsük le Android vagy iPhone-készülékre, hogy semmilyen körülmények között ne maradjunk le a kedvenc csapatunk mérkőzéséről. Az NSO: hírek és eredmények alkalmazással mindig naprakészek lehetünk, akár belföldi, akár nemzetközi bajnokságokról van szó. Olimpia vagy vizes világkupa, labdarúgás 1. osztály, vagy NFL meccs – az NSO appal mintha minderre jegyet váltanánk. Töltsük le most!

Google Fitness

google-fitness A Google Fitness olyan ingyenes applikáció, amit a mozgás szerelmeseinek alakítottak ki. Elég csak a mobilt zsebre vágni, irány a futópálya, vagy egy közeli tó, város. Nem veszik kárba egyetlenegy lépésünk sem, minden egyes métert rögzíthetünk a készülékünk segítségével. Saját útiterv készítését is támogatja az app, így nyomon követhetjük magunkat. A térképes megjelenítéssel pedig visszanézhetjük a megtett útvonalat is. Még tippeket is kaphatunk arra, hogyan növeljük meg teljesítményünket. Ha egy csendes fitnesz-társat keresünk, most bizony rátaláltunk a legjobbra!

7 perc edzés

7perc-edzes A 7 perc edzés alkalmazással most maximális eredményt érhetünk el minimális időbefektetéssel. Töltsük le az okostelefonunkra vagy a táblagépünkre ezt az app-ot, és bárhol, akár már az irodánkban is biztosíthatjuk maguknak a kötelező napi mozgást. A szakszerűen összeállított feladatsorok karban tartják a testünket, segítenek a formás has- és fenékizom kialakításában. Mindössze néhány percet adjunk naponta magunknak, és a 12 gyakorlatos mozdulatsorból egy igazi fitnesz segédedző válik.

Horoszkóp

horoszkop A Horoszkóp magyar nyelvű app végre segít eligazodni abban, mire is fókuszáljuk a napi eseményekben. Aggódunk a munka miatt, vagy épp nem tudjuk hogyan helyrerázni a problémás kapcsolatainkat? Mobilunkon most egy mozdulattal juthatunk el a csillagokig, amelyek valóban lényeges dolgokra és helyzetekre irányítják a figyelmünket. Nemcsak a megszokott napi horoszkópot olvashatjuk az Androidon, hanem például távoli keleti kultúrákét is! Az egyszerű a nagyszerű - ez a Horoszkóp pontosan ilyen!

BMI Calculator

bmi-calculator A BMI Calculator az egyik legnépszerűbb testsúly kontroll applikáció. Most itt a lehetőség, hogy végleg leszámolhassunk a testünket övező hiedelmekkel, és ehelyett tényleg a saját szemünknek higgyünk. Az okostelefonra, táblagépre telepíthető alkalmazással már bárhol leellenőrizhetjük, mennyire ideális-e a súlyunk. Pontos adatokat kapunk arról is, hogy a testünk hány százalékát alkotja zsír, vagyis étrend kialakításhoz, edzéstervekhez remek kiegészítő ez az egyszerű és mégis nagyon praktikus fejlesztés.

Vivino Wine Scanner

vivino A Vivino Wine Scanner app segítségével mindent kideríthetünk a kezünkben tartott borról – és ehhez elég csupán az üveg címkéje is. Androidos és iPhone készülékkel ingyen használhatjuk az alkalmazást, amely felér egy borlexikonnal. Azonban mégis több annál: ismeri a közelben fellelhető bor-kínálatot, megmutatja az árakat, az elérési útvonalakat. A személyes értékelések pedig segítenek dönteni, ha tanácstalanok vagyunk. Ittunk már rossz bort? Töltsük le a Vivino-t, hogy többé ne ismétlődhessen meg ez az élmény!

Ikea

ikea Az IKEA alkalmazás remek segítség minden Ikea-rajongónak, bárki ingyenesen letöltheti okostelefonjára. Könnyedén és gyorsan dönteni asztal és asztal, vagy tányér és tányér között? Az Ikea szerelmesei jól tudják, hogy csak hosszú bolyongást követően születhetnek meg a tökéletes választások. A svéd cég applikációja továbbra sem veszi el a keresés izgalmát, továbbá a böngészés számos más lehetőséggel kiegészül. Például saját bevásárló listát is összeállíthatunk.

Yazio

yazio A Yazio alkalmazás sokkal többet tehet a fittségünkért, mint gondolnánk: online ételnapló és valódi motivátor! Android-készülékkel és iPhone-nal egyaránt tökéletesen működik ez a kalóriaszámláló program, amely helyettünk is felügyeli az étkezésünk. Egyszerűen követhetjük nyomon a kalóriabevitelt és -leadást, hogy valóban kézben tartsuk a saját alakunkat és formánkat. A Yazio-val tudatosabban és egészségesebben étkezhetünk. Töltsük le, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben!

Fitness abs workout - Napi hasi edzés

fitness-abs-workout A Fitness abs workout avagy napi hasi edzés 8 percet a kockahasért - már ezzel a minimális idővel is látványos változást érhetünk testünkön. A napi rendszeresség a kulcsszó, hogy valóban hatékonyan dolgoztassuk meg hasfalunkat - és az eredményre biztos nem lesz panasz! A magyarul is letölthető Napi hasi edzés applikáció egyszerre helyettesíti a kemény főnököt és a biztató barátot. A letöltést követően bárki nekilendülhet fittebb életvitelnek. A tökéletes gyakorlatsor formássá és vonzóvá tesz.

Kelet bölcsessége

kelet-bolcsessege A Kelet bölcsessége ingyenes applikációval már a reggeli készülődés is tartalmasan telik. Okos és inspiráló gondolatokat ébredés után? Az okostelefonokra készített alkalmazással most bárhol vagyunk is a világban, egy újabb bölcsességre ébredhetünk! Kávé és tea mellé tökéletes társ az idézet, de akár buszmegállóban, vagy tömegközlekedve is szabadjára ereszthetjük fantáziánkat. A Keleti bölcsességeket ezentúl okostelefonunkon is olvasgathatjuk.

FINA

fina A FINA ingyenes alkalmazással szinte azonnal értesülhetünk a 2017-es budapesti vizes világbajnokság legfontosabb eredményeiről is. Telepítsük ezt az okos appot, így Android- vagy iPhone-készülékünkkel már a buszon ülve is olvashatjuk a vizes sportesemények legfrissebb híreit. Rendkívül sok információt és érdekességet találunk meg egy helyen. Sőt, a FINA alkalmazással jobban megismerhetjük kedvenceinket is. Szurkoljunk a döntőbe jutottaknak, örüljünk a sikereknek – töltsük le ezt az appot és nem maradunk le semmiről!

SelFina

selfina A SelFina a budapesti vizes világbajnokság ingyenes és látványos appja, már androidos és iPhone-készülékre is telepíthető. Vegyünk részt mi magunk is virtuálisan az év egyik legnagyobb eseményén: az alkalmazással körbe járhatjuk a helyszíneket, és egyedi emlékeket készíthetünk a szelfi-funkcióval. A fejlesztők egy meglepetést is elrejtettek a programban, amellyel igazán ráhangolódhatunk a kiemelkedő sporteseményre. A selFINA appal még a város legszebb látványosságait is böngészhetjük, töltsük le most!

Relax Melodies

sleep-and-yoga A Relax Melodies ingyenes appal az egyik leghatékonyabb megoldás, ha álmatlanság gyötör bennünket, vagy nem tudjuk könnyedén magunk mögött hagyni a napközben felgyülemlett feszültséget. Indítsuk el a letöltött applikációt, és biztosan nyugodt éjszaka vár ránk, amelyből reggel energikusan és feltöltődve ébredhetünk. Az igazán pihentető Relax Melodies alkalmazás személyre szabható, így mindenki könnyen rátalál a neki tetsző és felszabadító dallamokra.

Houzz Interior Design Ideas

houzz A Houzz Interior Design Ideas alkalmazás egy belső építész igényességével segít a dizájn megtervezésében. Az ingyenes applikációval androidos vagy iPhone készüléken keresztül újradekorálhatjuk az otthonunk. Inspirációkat nyújt, ezért az újabb ötletekért minden nap érdemes ide visszalátogatni. Rengeteg fényképet böngészhetünk. Modern vagy western típusú enteriőr után áhítozunk? Nézzük meg a trendeket, gyűjtsük össze az ötleteket! Ha szép otthont szeretnénk, nem is kérdés, hogy telepítsük-e!

Netpincér ételrendelés

netpincer A Netpincér ételrendelés alkalmazással pillanatok alatt és rendkívül egyszerűen rendelhetünk ételt Android-készülékkel vagy akár iPhone-nal is. Ez a népszerű app nemcsak a környék legjobb éttermeit, pizzázóit és vendéglátó helyeit mutatja meg, extra kedvezményeket kaphatunk, ha az ebédet vagy a vacsorát a Netpincér ételrendelésre bízzuk. Töltsük le most az appot, hogy már útközben lefoglalhassuk a kedvenc ételünket. Gluténmentes pizza vagy indiai fűszeres? A Netpincér azonnal szállítja!

Burger King

burger-king A Burger King ingyenes és hivatalos applikációja nem hiányozhat egy burger-imádó okostelefonjáról sem! Kapjuk elő az androidos vagy iPhone-készülékünket, böngésszünk a kedvezmények között, majd keressük ki a legközelebbi Burger Kinget, és sétáljunk be! Mutassuk fel a virtuális kuponokat, és máris kedvezményesen falatozhatunk a kedvenceinkből. Ezzel az alkalmazással a legrövidebb úton juthatunk el az imádott burgerekig. Ha nem tudjuk, merre induljunk el, most a BURGER KING útvonaltervező azt is megmutatja!

PlantNet Plant

plant-net

A PlantNet Plant ellentétben azzal, amit a neve esetleg sugallhat nem egy újabb kedves kis játék, ahol különböző módszerekkel a virtuális kertünket szépítgethetjük újabb növénykékkel, vagy kerti ösvényünkre pakolhatunk cuki kis gyeptéglákat, esetleg ékesíthetjük a bejáratot épp egy pazar szökőkúttal... Nem bizony! A Plantnet egy ingyenesen letölthető alkalmazás, akár android, akár ios telefonokra, ami nem más, mint egy fénykép alapú, okostelefonon azaz zsebben hordozható kis növényhatározó.

Home Workout

home-workout

A Home Workout egy ingyenesen, okostelefonra letölthető alkalmazás ami, mint a neve is mutatja segít megtervezni az otthoni edzéseinket úgy, hogy ne legyen szükségünk - az elszántságon és a kitartáson kívül - pusztán némi kis helyre és egy kevés, erre szánható időre, mert sem kimozdulni, sem bármilyen funkcionális kütyü beszerzésére nem sarkall az app, pusztán mi leszünk magunkkal és a testsúlyunkkal. Az applikációval a kezdőktől a haladókon át, az igazán elszántak is találhatnak maguknak megfelelően izzasztó elfoglaltságot.

Györgytea

gyorgytea

A Györgytea az egyik leghasznosabb alkalmazás lehet, mind iPhone, mind android készülékeken az év minden szakaszában bármely életkorról is legyen szó. Az mobil app túl azon, hogy ingyenesen letölthető, akciókat és kedvezményeket is tartalmaz és meglehetősen hasznos olvasnivalókat. A mobiltelefonunkra történt applikálás után egészségvédő naptárral, gyógynövényes kisokossal és teakúrákkal is gazdagodunk, mely utóbbin belül nagy hangsúlyt kap a stresszoldása és a babavárás időszaka is.

Nosalty - A főzés élmény

nosalty

A Nosalty A főzés élmény ingyenes applikációval gyorsan, könnyen és kompromisszumok nélkül alkothatunk a konyhában. Az iPhone-ra és Androidra is letölthető app naprakész, bármikor segít kitalálni, hogy mi kerüljön az asztalra. A hatalmas gasztro-adatbázist videós receptek teszik még inkább felhasználóbaráttá, így kezdőknek és profiknak is tökéletes választás! Vajon a Kajacsúszkának vagy az érintés nélkül lapozható Főzőmódnak örülünk meg jobban? A Nosalty – A főzés élményt töltsük le, próbáljuk ki!

Hydro+ Drink Water

drink-water

A Hydro+ Drink Water egy ingyenesen letölthető app iPhone és android okostelefonokra és mint megannyi olyan applikáció, amely a temérdek megjegyezni való alól mentesíti valamelyest a memóriánkat, ez is egy a sorban. Egy igen fontos és alapvető szükségletre emlékeztet, történetesen a víz ivásra. Az emberi test 50-60% víz így nem elhanyagolható az életfunkcióink zavartalan működéséhez, hogy milyen mértékben vagyunk hidratáltak, mivel sejtfunkcióink működéséhez nélkülözhetetlen az életet adó folyadék.

Házipatika Betegséglexikon

hazipatika

A Házipatika Betegséglexikon app ingyenes online lexikon, amelyet már Android- és iPhone-készülékre telepítve is azonnal használhatunk. A magyar alkalmazás a népszerű Házipatika internetes oldal tudását kínálja. A leghétköznapibb tünetektől kezdve a korábban nem tapasztalt panaszokig alapos és bőséges magyarázatot ad. A Házipatika Betegséglexikon app hasznos illusztrációi és a hatalmas adattára segíthet, hogy pillanatnyi egészségi helyzetünket jobban átláthassuk, így könnyebben kérhetünk segítséget is.A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információk

Rendben

A sütiknek az engedélyezése nem feltétlenül szükséges a webhely működéséhez, de javítja a böngészés élményét és teljesítményét. Ön törölheti vagy letilthatja ezeket a sütiket, de ebben az esetben előfordulhat, hogy a webhely bizonyos funkciói nem működnek rendeltetésszerűen.

A sütik által tárolt információkat nem használjuk fel az Ön személyazonosságának megállapítására, és a mintaadatok teljes mértékben az ellenőrzésünk alatt állnak. A sütik által tárolt információk kizárólag az itt leírt célokra kerülnek felhasználásra.