Miro player letöltés magyar | Miro Video Player download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Miro

miro A Miro egy ingyenesen letölthető, nyílt forráskódú és több platformon is problémamentesen futtatható zene- és videólejátszó illetve nettévé alkalmazás. A szoftver támogat minden gyakran használt médiaformátumot, ezen felül számos olyan funkcióval, szolgáltatással rendelkezik, amelyek az egyik legkedveltebb, legtöbbször alkalmazott freeware médiaalkalmazássá tették.

Gyártó: Participatory Culture Foundation
Megnevezés: Miro
Verzió: 6.0
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 45.8 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 900
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.40 (5 szavazat)

Mi a Miro?

A Miro szoftver többek között képes arra, hogy automatikusan videókat töltsön le RSS-alapú csatornákról, azokat rendszerezze és természetesen lejátssza. Beállíthatjuk kedvenc internetes forrásainkat, amelyekről az alkalmazás rendszeresen letölti majd a friss tartalmakat. Könyvtárában minden zenét és videót egy helyen menedzselhetünk, a Miro anélkül indexeli minden médiafájlunkat, hogy áthelyezné vagy duplikálná azokat. A fájlokat helyi hálózaton keresztül egyszerűen meg is oszthatjuk, stream-elhetjük az eszközök között, és akár okos telefonunkkal vagy táblagépünkkel is szinkronizálhatunk. Médiafájlok és alkalmazások vásárlására is lehetőségünk van, a Miron keresztül hozzáférhetünk az Amazon és a Google online boltjaihoz.

Miro funkciók

A Mironak része egy RSS hírolvasó, eg, a libtorrenten alapuló Bittorrent kliens, illetve egy médialejátszó is (Windows alatt ez a VLC Media Player, Mac OS X-en a QuickTime, GNU/Linux és FreeBSD operációs rendszerek esetében pedig a xine lejátszó vagy a GStreamer).

Miro

A támogatott formátumok között szerepel többek közt a QuickTime, Windows Media Video (WMV), MPEG, Audio Video Interleave (AVI), XVID, RSS BitTorrent, és a segítségével konvertálhatjuk is tartalmainkat, hogy más eszközökön lejátszhassuk azokat.