Miro player letöltés magyar | Miro Video Player download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Miro

miro A Miro egy ingyenesen letölthető, nyílt forráskódú és több platformon is problémamentesen futtatható zene- és videólejátszó illetve nettévé alkalmazás. A szoftver támogat minden gyakran használt médiaformátumot, ezen felül számos olyan funkcióval, szolgáltatással rendelkezik, amelyek az egyik legkedveltebb, legtöbbször alkalmazott freeware médiaalkalmazássá tették.

Gyártó: Participatory Culture Foundation
Megnevezés: Miro
Verzió: 6.0
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 45.8 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 946
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.40 (5 szavazat)

Mi a Miro?

A Miro szoftver többek között képes arra, hogy automatikusan videókat töltsön le RSS-alapú csatornákról, azokat rendszerezze és természetesen lejátssza. Beállíthatjuk kedvenc internetes forrásainkat, amelyekről az alkalmazás rendszeresen letölti majd a friss tartalmakat. Könyvtárában minden zenét és videót egy helyen menedzselhetünk, a Miro anélkül indexeli minden médiafájlunkat, hogy áthelyezné vagy duplikálná azokat. A fájlokat helyi hálózaton keresztül egyszerűen meg is oszthatjuk, stream-elhetjük az eszközök között, és akár okos telefonunkkal vagy táblagépünkkel is szinkronizálhatunk. Médiafájlok és alkalmazások vásárlására is lehetőségünk van, a Miron keresztül hozzáférhetünk az Amazon és a Google online boltjaihoz.

Miro funkciók

A Mironak része egy RSS hírolvasó, eg, a libtorrenten alapuló Bittorrent kliens, illetve egy médialejátszó is (Windows alatt ez a VLC Media Player, Mac OS X-en a QuickTime, GNU/Linux és FreeBSD operációs rendszerek esetében pedig a xine lejátszó vagy a GStreamer).

Miro

A támogatott formátumok között szerepel többek közt a QuickTime, Windows Media Video (WMV), MPEG, Audio Video Interleave (AVI), XVID, RSS BitTorrent, és a segítségével konvertálhatjuk is tartalmainkat, hogy más eszközökön lejátszhassuk azokat.