Minecraft letöltés magyarul ingyen | Minecraft Mestermc játék

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Minecraft

minecraft A Minecraft egy világsikert aratott játék, melynek már évek óta nagyszámú rajongótábora van. Ez egy sandbox stílusú játék, neve a mine, azaz bányászi és craft, azaz barkácsolni szavakból áll össze, utalva a játék két legfőbb tevékenységére. Természetesen az évek múlásával a játék sok egyéb funkcióval is bővült ezeken kívül. A Minecraft-ot lehet játszani offline (max. 4 játékossal), illetve online.

Gyártó: Markus Persson
Megnevezés: Minecraft
Verzió: 1.11.2
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 660 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
11 889
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.17 (116 szavazat)

Mi a Minecraft?

A Minecraft játék voltaképpen egy szimulátor játék, melynek cselekménye egy lakatlan világban játszódik, melynek egyetlen lakója maga a játékos, aki éppen játszik. Ez a világ teljesen képzeletbeli, nem tudunk meg róla sok háttér információt. A benne lévő dolgok és élőlények kockákból állnak, a játékos pedig azt változtathat meg ebben a képzeletbeli világban, amit csak szeretne. Az avatárunk egy háromdimenziós környezetben helyezkedik el, ahol legfontosabb feladata, hogy építsen, illetve leromboljon különböző blokkokat.

A Minecraft játék

A játék egy svéd programozó, Markus Persson ötlete alapján született meg, szintén ő volt a játék fejlesztője is. A játéknak jelenleg öt változata létezik: klasszikus, túlélő, kaland, kreatív és hardcore. A klasszikus nagyon kevés blokkot tartalmaz, itt mindig nappal van és teljes a nyugalom, kezdőknek kiváló lehet. A túlélő verzió már sokkal izgalmasabb, van benne éjszaka is, amikor szörnyek jönnek elő, akik a játékost meg is támadhatják, de más dolgokba is belehalhat. A kaland változatban egy kalandos világot importálhatunk a játékba, a kreatívban pedig a játékos szabadjára engedheti fantáziáját és még repülni is képes.

Minecraft játék

A hardcor nagyon hasonlít a Túlélő verzióra, annyival tér el ettől csupán, hogy ha a játékos meghal, újra kell kezdenie az egész játékot. További információk a gyártó hivatalos honlapján.