Minecraft letöltés magyarul ingyen | Minecraft Mestermc játék

 
Ingyenes programok információs portálja

Minecraft

minecraft A Minecraft egy világsikert aratott játék, melynek már évek óta nagyszámú rajongótábora van. Ez egy sandbox stílusú játék, neve a mine, azaz bányászi és craft, azaz barkácsolni szavakból áll össze, utalva a játék két legfőbb tevékenységére. Természetesen az évek múlásával a játék sok egyéb funkcióval is bővült ezeken kívül. A Minecraft-ot lehet játszani offline (max. 4 játékossal), illetve online.

Gyártó: Markus Persson
Megnevezés: Minecraft
Verzió: 1.11.2
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 660 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
12 195
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.12 (119 szavazat)

Mi a Minecraft?

A Minecraft játék voltaképpen egy szimulátor játék, melynek cselekménye egy lakatlan világban játszódik, melynek egyetlen lakója maga a játékos, aki éppen játszik. Ez a világ teljesen képzeletbeli, nem tudunk meg róla sok háttér információt. A benne lévő dolgok és élőlények kockákból állnak, a játékos pedig azt változtathat meg ebben a képzeletbeli világban, amit csak szeretne. Az avatárunk egy háromdimenziós környezetben helyezkedik el, ahol legfontosabb feladata, hogy építsen, illetve leromboljon különböző blokkokat.

A Minecraft játék

A játék egy svéd programozó, Markus Persson ötlete alapján született meg, szintén ő volt a játék fejlesztője is. A játéknak jelenleg öt változata létezik: klasszikus, túlélő, kaland, kreatív és hardcore. A klasszikus nagyon kevés blokkot tartalmaz, itt mindig nappal van és teljes a nyugalom, kezdőknek kiváló lehet. A túlélő verzió már sokkal izgalmasabb, van benne éjszaka is, amikor szörnyek jönnek elő, akik a játékost meg is támadhatják, de más dolgokba is belehalhat. A kaland változatban egy kalandos világot importálhatunk a játékba, a kreatívban pedig a játékos szabadjára engedheti fantáziáját és még repülni is képes.

Minecraft játék

A hardcor nagyon hasonlít a Túlélő verzióra, annyival tér el ettől csupán, hogy ha a játékos meghal, újra kell kezdenie az egész játékot. További információk a gyártó hivatalos honlapján.