MediaMonkey letöltés magyarul | MediaMonkey download full

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

MediaMonkey

mediamonkey letoltes A MediaMonkey egy ingyenes médialejátszó program, amivel kategorizálhatjuk, rendezhetjük zenéinket. Több mint 50,000 zenefájlt képes lassulás nélkül menedzselni. Emellett szinkronizálhatjuk mp3 lejátszónk vagy a telefonunk zeneállományát. A zenékhez tartozó információkat leszedi az Internetről, úgy mint a szerzőket, dalszövegeket vagy a borítókat. Beépített cd/dvd írót is találunk ebben az eszközben. A MediaMonkey médialejátszó programot érdemes kipróbálni, számtalan hasznos funkciót találunk az ingyenes változatban.

Gyártó: Ventis Media
Megnevezés: MediaMonkey
Verzió: 4.1.11.1783
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 14.4 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 418
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.76 (33 szavazat)

Mi a MediaMonkey?

A MediaMonkey egy okos zenelejátszó program, media library szerkesztési lehetőségekkel. Beszerzi zenéinkhez a hiányzó információkat, szinkronizálja adatainkat mobil eszközeinkkel. Tud cd/dvd-t rippelni vagy írni. A kategorizáló és kereső funkciója messze vetélytársai felé emelkedik, kiterjedt zenegyűjteményt is nagy sebességgel kezel. Playlist-eket készíthetünk és különböző szempontok szerint csoportosíthatjuk albumainkat, zenéinket. Megtalálja azokat a zenéket is, amiket külső vagy mobil tárolóegységen tartunk, lejátszáskor szól, hogy csatlakoztassuk az adott eszközt. Van benne egy úgynevezett bulifunkció, mely nem engedi, hogy véletlenül is belenyúljon valaki a party menetébe, ilyenkor letiltja a Windows ismert billentyűkombinációit is.

MediaMonkey funkciók

Az alkalmazásban a zenékhez beépített fájlkezelő található. A lejátszható formátumok között említhetjük az MP3, AAC, OGG, WMA, FLAC, AVI, MP4, WMV, de még hosszasan sorolhatnánk. Az Auto-DJ buli mód biztosítja a zavartalan party-zást, a CD Ripper és Audio/Video konverter pedig biztosítja a formátumok közti átváltást. Ezeken felül még Podcatcher és zeneletöltő funkciót is tud az alkalmazás.

mediamonkey

Még néhány extra a MediaMonkey-ban: Library frissítés, automata fájl átnevezés, fájl kategorizáló, Tag készítés albumokhoz, duplikált számok szűrése, lejátszási listák, szinkronizálás mobil eszközökkel, zenemegosztás (UPnP / DLNA). A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.