Mario Forever letöltése ingyen | Super Mario Forever PC download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jó, még a másfél órás videót is leszedi. Alapból .mp4 formátumba tölt le. Egyszerűen kezelhető, gyors, az egyetlen hibája az hogy ha nem vásárlod meg a teljes verziót, akkor naponta max. 5 videót tölthetsz le. Ezenkívül tökéletes, 5 csillagot érdemel. Download: Bigasoft YouTube Downloader 1.2.18.4701

Mario Forever

marioforever letoltes A Super Mario Forever egy igazi, klasszikus videojáték tökéletesen új köntösben. A játék számos különböző formátumban letölthető, melyek mindegyike más és más típusú Windows operációs rendszer alatt képes tökéletesen futni. A Super Mario Forever egyébiránt nagymértékben emlékeztet az eredeti, 1985-ben Nintendo-ra megjelentetett, klasszikus Super Mario-ra, csak a grafikája sokkal kifinomultabb és szebb, színesebb, kevésbé olyan pixeles.

Gyártó: Softendo
Megnevezés: Mario Forever
Verzió: 5.9
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 23.6 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
16 505
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.92 (38 szavazat)

Mi a Super Mario Forever?

A Super Mario játék generációk kedvence, ezért nem véletlen, hogy a Super Mario Forever is igen nagy népszerűségnek örvend. A játék során a Brooklynban élő, azonban olasz származású, Mario nevezetű vízszerelővel kell átküzdenie magát a játékosnak a legváltozatosabb akadályokon, legyőzve a gonosz teknősöket és gombákat. A Super Mario Forever egy igazi klasszikus játék új köntösben, ami azonban nem kapott teljesen modernizált grafikát, így megőrizte az igazi, klasszikus, generációk által ismert és kedvelt Super Mario hangulatot. Egy modernebb változatot is készítettek ebből a klasszikus játékból szebb grafikával, amit New Super Mario 2012 névre kereszteltek, amely innen elérhető.

Super Mario Forever játék

A Super Mario Forever gyakorlatilag egy klasszikus játék, ami mostanra a legmodernebb operációs rendszereken is elérhetővé vált. Használata meglehetősen egyszerű, a letöltést és gyors telepítést követően az Asztalon megjelenik a játék ikonja. Innen elindítva megjelennek a további letölthető játéktípusok, míg egy Enter-rel továbbhaladhatunk a Super Mario Forever menüjébe, miután a felhasználó kiválasztotta, hogy kis ablakban vagy teljes képernyőn kíván-e játszani.

Mario Forever

A játék menüjében egyedileg beállíthatóak az irányító billentyűk, a zene, sőt, elérhetjük innen a Mario fanatikusok további kedvenc játékait is. Érdemes a billentyűkombinációkat beállítani az első játék előtt, mert nem a megszokott konfiguráció az alapértelmezett. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.