Free M4a to MP3 converter letöltés | M4a to MP3 portable free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Free M4a to MP3 Converter

m4atomp3

A Free M4a to MP3 Converter segítségével mp3 formátumba alakíthatjuk át AAC, 3GP, M4a és MP4 audio fájljainkat. Így zene fájljaink szinte minden zenelejátszóval kompatibilisek lesznek, és nem kell azon aggódnunk, hogy lejátszónk nem fogja lejátszani kedvenc dalainkat. Az M4A az MPEG-4 audio kiterjesztése, azaz a video fájlok audio része. A Free M4a to MP3 Converter a professzionális minőséget a gyorsasággal ötvözve nyújt segítséget az audio fájlok mp3 formátumba való átalakításában.

Gyártó: Maniac Tools
Megnevezés: Free M4a to MP3 Converter
Verzió: 9.1
Frissítés:
2017.06.07.
Fájlméret: 6.66 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 089
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.63 (4 szavazat)

Mi a Free M4a to MP3 Converter?

A Free M4a to MP3 Converter a ManicTools által kifejlesztett audio konvertáló program, mely szinte bármilyen kiterjesztésű audio fájlt képes MP3 vagy WAV formátumba átalakítani. A WAV fájlokat még tovább lehet konvertálni. A Free M4a to MP3 Converter rengeteg audio fájltípust támogat, köztük az AAC-t, M4a-t, MP4-et, M4b-t és néhány egyéb MPEG-4 alapú audio fájlt. A program a teljes körű MP3 beállítást támogatja: az átviteli sebesség akár 320 Kbit/s is lehet. A gyors és egyszerű kezelhetőség és konvertálhatóság mellett a Free M4a to MP3 Converter a fájlok minőségéről is gondoskodik.

Free M4a to MP3 Converter funkciók

A Free M4a to MP3 Converter képes AAC-t, M4a-t, sőt, egész M4a, AAC, M4b, 3GP és MP4 mappákat és almappákat MP3 formátumba konvertálni. Ezen kívül audio könyvek konvertálására is lehetőséget nyújt, valamint AAC, M4a és M4b lejátszóval is el van látva. Felhasználóbarát, többnyelvű felhasználó felületének köszönhetően használata rendkívül egyszerű és átlátható. Az átalakításhoz csupán be kell húznunk az átalakításra váró fájlt a felhasználó felületbe, és a Convert gomb megnyomásával már el is indul az átalakítás.

Free M4a to MP3 Converter

A Free M4a to MP3 Converter ingyenes, gyors és könnyen használható. Mindenkinek ajánlott, aki azonnali audio fájlkonvertálást szeretne végrehajtani.