Szoftver Hotel

 
Ingyenes programok információs portálja

Driving Speed 2

driving speed letoltes A Driving Speed 2 nem más, mint egy klasszikus autóverseny szimulátor, mely elsősorban offline játékra lett tervezve. Ez az ingyenes, körökre osztott autóverseny, mely ötvözi a fizika törvényeit a lenyűgöző grafikával, legyen szó a pálya megrajzolásáról vagy a versenyautók grafikájáról, miközben a játékos intelligens ellenfelekkel szállhat versenybe, változatos beállítási lehetőségekkel tehető igazán egyedivé.


virusfree

Minden szoftver 100% vírusmentes!*

Minden program a gyártó hivatalos oldaláról került hozzánk, de ezen felül ellenőrzést is végzünk rajtuk a VirusTotal egy széles körben elterjedt megbízható ingyenes online víruskereső alkalmazással, összesen mintegy 32 alprogram segítségével. A biztonság megerősítéséhez az ellenőrzés egyénileg is végrehajtható a letöltött fájlokon. A letöltéssel automatikusan elfogadásra kerülnek az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak.
Tanácsoljuk, hogy a maximális biztonság érdekében telepítéskor legyen bekapcsolva vírusirtónk vagy internetes biztonsági szoftverünk, mivel az installálási folyamat közben előfordulhatnak a hivatalos gyártó által a telepítőcsomagba integrált, esetenként nem kívánatos kapcsolt programok vagy pluginek. Valamint installálás közben ne kérjünk semmilyen egyéb programcsomag telepítését, így az erre vonatkozó jelölőnégyzeteket (ha van ilyen) hagyjuk üresen.


A szoftver legújabb verziójának előkészítése ...