KODI letöltés magyarul | KODI download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon bonyi a használata, és széttépik a víruskeresők. Ha egyszerűen használható egyedi keylogger program kell laptopra http://www.spycentrum.com/#ext Download: Refog Free KGB Key Logger 7.0.3

KODI

kodi A KODI ingyenesen biztosítja a házimozi élményt. Nyílt forráskódú digitális médialejátszó, amely kompatibilis a legnépszerűbb platformokkal, így a Windows- és a Linux-felhasználók is telepíthetik, valamint már androidos és iOS változatban is elérhető. A szoftver könnyen irányítható és rendkívül gyors, rövid idő alatt betölti a képeket, zenéket és videókat is. Nézzük meg a kedvenc filmünket, hallgassunk zenét, tartsunk diavetítést, vagy játsszunk a népszerű KODI-val. Érdemes letölteni.

Gyártó: XBMC Foundation
Megnevezés: KODI
Verzió: 16.1
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 83.2 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 652
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (3 szavazat)

Mi a KODI?

A KODI (ezelőtt XBMC) egyszerre oldja meg a legbosszantóbb problémákat: rengeteg fájlformátumot felismer, játékletöltést is engedélyez, valamint, a nyílt forráskódnak köszönhetően, könnyen találhatunk kiegészítő programokat is. Támogatja a legtöbb közismert video- és audiofájlt. Eredetileg az első generációs Xbox játékhoz készítették, azonban nemcsak nevet változtatott, de azóta a legnépszerűbb multimédiás szoftver is lett. A KODI felülete felhasználóbarát, mintha csak a nappali televíziójának a távirányítóját kapnánk a kezünkbe. Kis erőforrás igényű, azonban a nagyobb felbontású videók zavartalan lejátszásához már biztosítanunk kell a feltételeket. Böngésszünk az interneten, vagy töltsünk be fájlt a merevlemezről – de a KODI adathordozóról is tökéletesen beolvassa a tartalmat. A fejlesztések extra funkciókat is nyújtanak. Ilyen a scraper, amellyel a nyilvános online adatbázisokból letölthetjük a filmhez vagy zenei anyaghoz tartozó plusz információkat, például egy borítót. A magyar változat a port.hu scraperrel működtethető.

KODI használata

A házimozi szoftver rengeteg fájlformátumot felismer, nagyon ügyes médiakezelő, 40 nyelvet támogat, közöttük a magyart is. A tartalmakat a Videók menüpont Fájl módjából, vagy a Médiatár mód Filmek almenüjéből érhetjük el. A KODI ingyenesen játssza le a filmeket, zenéket, képeket is nézegethetünk diavetítő módban. A szoftverrel tehát elindíthatjuk a tartalmakat, valamint a segítségével kezelhetjük az audio- és videomappákat. A KODI akkor működik jól, ha egy egységes Film mappával dolgozunk, amelyben a magyar cím szerint, szintén, mappákban csoportosítjuk a filmeket.

Annyira ügyes ez a házimozi szoftver, hogy a szétválasztott videókat is együttesen lejátssza, tehát nincs többé gond a több részletben feltöltött sorozatokkal és mozifilmekkel. Töltsünk be akár hálózatról is tartalmat, a KODI azt is megfelelően kezeli. Megbízható felületet ad zenei és filmes adatbázis építéséhez is, scraper-ek segítségével egy saját információs hálózatot alakíthatunk ki. Töltsünk le minden szükséges kiegészítőt, trailer-t, borítót, a KODI-val ezeket bármikor megnézhetjük egy gombnyomásra. A fejlesztőknek köszönhetően a funkciók tovább bővülnek, így a házimozi szoftver egyre okosabb lesz.