KMPlayer letöltés | KMPlayer codec pack Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

KMPlayer

kmplayer letoltes

A KMPlayer egy kis erőforrás igényű, ám igen hasznos videólejátszó, amely segítségével egyszerűen és jó minőségben játszhatjuk le médiafájljainkat. A program támogat szinte minden ismert formátumot, és lejátszásukhoz külön kodek-re sincsen szükség, mivel azokat integrálták a szoftverbe. Egyszerű felület, zökkenőmentes működés és sokoldalúság jellemzi ezt az ingyenesen letölthető médialejátszó programot.

Gyártó: KMP Media Corporation
Megnevezés: KMPlayer
Verzió: 4.0.5.3
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 34.2 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
19 318
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.18 (19 szavazat)

Mi a KMPlayer?

A K-Multimedia Player első verziója 2001-ben jelent meg, s azóta természetesen számos rendkívül fontos változáson, bővítésen esett át. A program mind szakmailag, mind a közönség részéről igen lelkes fogadtatásra talált, a Lifehacker az öt legjobb multimédia lejátszó közé választotta. Képes lejátszani szinte minden ismert médiaformátumot, így számtalan videó, audio és felirattípust és számos beépített kodekkel is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a lejátszást. Felhasználói felülete testre szabható, megjelenése megváltoztatható és több plugin használatára is lehetőség nyílik. Mindemellett a program teljesen ingyenesen letölthető és használható, és többek között magyar nyelven is elérhető.

KMPlayer funkciók

Az alkalmazás segítségével természetesen lejátszhatunk audio és video fájlokat is, többek között Winamp, RealMedia és QuickTime formátumokat is. Kezeli a feliratokat, képes pillanatfelvételeket készíteni a lejátszott médiákból. Alkalmazhatunk különféle speciális effekteket is, lassíthatjuk vagy felgyorsíthatjuk a lejátszás sebességét, kedvencként jelölhetünk meg bizonyos intervallumokat, ismétléseket állíthatunk be. A KMPlayer kezelőfelülete könnyedén átlátható, és mivel a program sok - a billentyűk segítségével elérhető - gyorsparancsot (hotkey) alkalmaz, a rutinos felhasználók számára kényelmes és rendkívül gyors is.

KMPlayer

Változtathatjuk megjelenését is, mivel rengeteg skin érhető el hozzá, illetve lehetőségünk van a program működésének személyre szabására. A KMPlayer magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.