Kindle for PC program letöltés | Kindle ebook reader Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Gyors, a kézikönyv elolvasása után elég hatékonyan használható kis szótár. Szókészlete sok hasonlóságot mutat a SZTAKIéval. Download: Metis Dictionary 0.3.7

Kindle for PC

kindle-for-pc A Kindle for PC e-könyv olvasóval csak egy mozdulatunkba kerül, és máris beszerezhetjük a könyvpiac legújabb e-könyv újdonságait. Az Amazon ingyenes számítógépes programja hatalmas adatbázist és rendkívül kényelmes olvasási felületet kínál a betűk rajongóinak, ahol a nagy klasszikusok mellett a kortárs tehetségek is felkerülnek a sikerlistákra. Nemcsak pénzt, de helyet is megtakaríthatunk a Kindle for PC fejlesztéssel, hiszen gond nélkül tölthetünk le, tárolhatunk több száz könyvet, és még leporolnunk sem kell.

Gyártó: Amazon
Megnevezés: Kindle for PC
Verzió: 1.16.44025
Frissítés:
2020.02.15.
Fájlméret: 62.3 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
472
Kategória: Irodai szoftverek
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Kindle for PC?

Az izgalmas, kalandos történeteket kedveljük, vagy inkább a romantikus, érzelmi szálakat preferáljuk egy könyvben? Néhány nap alatt "kivégzünk" egy művet, vagy csak kis lépésekben, oldalanként? A Kindle for PC program mindenkit saját ízlése és olvasási szokása szerint szolgál ki. A felületen keresztül elérhető ingyenes e-könyvek szinte az összes műfajt lefedik, otthon a számítógépünk előtt, vagy utazás közben a laptopon saját kedvünk szerint "lapozhatjuk" az oldalakat. Gyakorlatilag az egész világot egy hatalmas könyvtárrá alakítja a Kindle for PC, ahol a legújabb sikerkönyveket akár azonnal meg is vásárolhatjuk az Amazon felületén keresztül, hogy azután kényelmesen a széknek dőlve olvashassuk el. Előre tájékozódhatunk a művekről, hiszen a rövid összefoglalók mellett felhasználói hozzászólások és értékelések segítenek választani majd. Az e-könyv olvasó navigációja igazán könnyűvé teszi a program felhasználását.

Kindle for PC használata

A Kindle for PC olvasót összehangolhatjuk az Android készülékünkkel is, így bárhol folytathatjuk a gép előtt abbahagyott történetszálat. Ismerkedjünk meg a telepítést követően a Kindle for PC kiváló funkcióival, beállításaival, amelyek igyekeznek hűen biztosítani a könyvolvasás élményét – csupán 21. századi körülmények között. Állítsuk be a felületet, nézzük meg a betűelrendezést, és, ha elégedetlenek vagyunk, a menün keresztül még a betű színét is megváltoztathatjuk. Nagyítsuk ki a szöveget, vagy ellenkezőleg, húzzuk össze azt. A Kindle for PC továbbra is fontos szempontot jelentenek a kényelmi beállítások.

Az Amazon e-könyv olvasója meghódította az egész világot. A könyvrajongókat nemcsak újdonságok, hanem jól funkcionáló könyvadatlapok is várják. Olvassuk el a történet bemutatását, kattintsunk az értékelésekre, sőt, mi magunk is véleményezhetünk. Ha nincs kedvünk szóban közölni a benyomásunkat, a csillagok számával jelezzük az álláspontunkat. Az ingyenes Kindle for PC olyan lehetőségeket kínál, amelyek a hagyományos könyvhasználat mellett is szépen megférnek. Talán a könyv illata nem pótolható, ellenben olyan tartalmak válnak elérhetővé, amelyeket nyomtatva aligha szerezhetnénk be – a világ bármely pontjáról.