Kindle for PC program letöltés | Kindle ebook reader Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Kindle for PC

kindle-for-pc A Kindle for PC e-könyv olvasóval csak egy mozdulatunkba kerül, és máris beszerezhetjük a könyvpiac legújabb e-könyv újdonságait. Az Amazon ingyenes számítógépes programja hatalmas adatbázist és rendkívül kényelmes olvasási felületet kínál a betűk rajongóinak, ahol a nagy klasszikusok mellett a kortárs tehetségek is felkerülnek a sikerlistákra. Nemcsak pénzt, de helyet is megtakaríthatunk a Kindle for PC fejlesztéssel, hiszen gond nélkül tölthetünk le, tárolhatunk több száz könyvet, és még leporolnunk sem kell.

Gyártó: Amazon
Megnevezés: Kindle for PC
Verzió: 1.16.44025
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 62.3 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
394
Kategória: Irodai szoftverek
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 0.00 (0 szavazat)

Mi a Kindle for PC?

Az izgalmas, kalandos történeteket kedveljük, vagy inkább a romantikus, érzelmi szálakat preferáljuk egy könyvben? Néhány nap alatt "kivégzünk" egy művet, vagy csak kis lépésekben, oldalanként? A Kindle for PC program mindenkit saját ízlése és olvasási szokása szerint szolgál ki. A felületen keresztül elérhető ingyenes e-könyvek szinte az összes műfajt lefedik, otthon a számítógépünk előtt, vagy utazás közben a laptopon saját kedvünk szerint "lapozhatjuk" az oldalakat. Gyakorlatilag az egész világot egy hatalmas könyvtárrá alakítja a Kindle for PC, ahol a legújabb sikerkönyveket akár azonnal meg is vásárolhatjuk az Amazon felületén keresztül, hogy azután kényelmesen a széknek dőlve olvashassuk el. Előre tájékozódhatunk a művekről, hiszen a rövid összefoglalók mellett felhasználói hozzászólások és értékelések segítenek választani majd. Az e-könyv olvasó navigációja igazán könnyűvé teszi a program felhasználását.

Kindle for PC használata

A Kindle for PC olvasót összehangolhatjuk az Android készülékünkkel is, így bárhol folytathatjuk a gép előtt abbahagyott történetszálat. Ismerkedjünk meg a telepítést követően a Kindle for PC kiváló funkcióival, beállításaival, amelyek igyekeznek hűen biztosítani a könyvolvasás élményét – csupán 21. századi körülmények között. Állítsuk be a felületet, nézzük meg a betűelrendezést, és, ha elégedetlenek vagyunk, a menün keresztül még a betű színét is megváltoztathatjuk. Nagyítsuk ki a szöveget, vagy ellenkezőleg, húzzuk össze azt. A Kindle for PC továbbra is fontos szempontot jelentenek a kényelmi beállítások.

Az Amazon e-könyv olvasója meghódította az egész világot. A könyvrajongókat nemcsak újdonságok, hanem jól funkcionáló könyvadatlapok is várják. Olvassuk el a történet bemutatását, kattintsunk az értékelésekre, sőt, mi magunk is véleményezhetünk. Ha nincs kedvünk szóban közölni a benyomásunkat, a csillagok számával jelezzük az álláspontunkat. Az ingyenes Kindle for PC olyan lehetőségeket kínál, amelyek a hagyományos könyvhasználat mellett is szépen megférnek. Talán a könyv illata nem pótolható, ellenben olyan tartalmak válnak elérhetővé, amelyeket nyomtatva aligha szerezhetnénk be – a világ bármely pontjáról.