JetAudio letöltés magyar | JetAudio 8 music player download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

JetAudio

jetaudio letoltes A JetAudio egy nyílt forráskóddal rendelkező, kisméretű immáron több éve népszerűnek számító médialejátszó program, amely magyar nyelven is használható. A Jetaudio mutatós kezelőfelülettel rendelkezik, kezelése egyszerű és áttekinthető, a program maga pedig képes zenék és videók lejátszására, valamint internetes rádiók hallgatására. Több formátumot is támogat, valamint számos extrával segíti a tökéletes élményt.

Gyártó: JetAudio Inc.
Megnevezés: JetAudio
Verzió: 8.1.4
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 37.1 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
6 020
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.11 (14 szavazat)

Mi a JetAudio?

A magyarítással is rendelkező JetAudio sok éve elérhető már az interneten. A Windows operációs rendszerre készült program egy kiváló minőségű MP3-lejátszó, amely sok zenei formátumot támogat, és természetesen DVD lemezek futtatására is alkalmas. A JetAudio Plus verzióért fizetve további érdekes effektust tölthetünk le, azonban már az ingyenes verzió is színes szagos kezelőfelülettel rendelkezik, valamint kiválóan alkalmas zenék és videók lejátszására, konvertálásra vagy épp internetrádiók hallgatására.

JetAudio használata

A JetAudio segítségével nemcsak zenéket és videókat játszhatunk le, de akár internetrádiókat is hallgathatunk. Az alkalmazás támogatja az MP3, az OGG, a WAV, az AVI és többek között az MPEG formátumokat. A beépülő modulok közt találjuk a Sound2Vision-t, alkalmazhatunk X-bass effekteket, valamint visszhangot vagy más hanghatásokat.

jetaudio

A JetAudio képes feliratokat megjeleníteni az esetleges filmek lejátszásához, CD-t vagy DVD-t írni és audiókat konvertálni. A programot skin-ezhetjük, plugin-okkal bővíthetjük és grabber funkcióval is ellátták. Használhatjuk még a hatsávos equalizert, a mixert, a spektrumanalízis-kijelzőt, a távirányítót, valamint a több ezer adatot tartalmazó internetes adatbázist.