iTunes letöltés magyar ingyen | iTunes download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

iTunes

itunes letoltes Az iTunes az Apple saját médialejátszója, amely egy folyamatosan megújuló alkalmazás és elképesztő népszerűségnek örvend világszerte. A több mint tízéves iTunes ma már több milliárd zeneszám eladásával büszkélkedik. Együttműködik az iPod-okkal, valamint alkalmas arra is, hogy a felhasználó rajta keresztül vegye igénybe az Apple iStore szolgáltatásait. Az iTunes egy dinamikusan fejlődő alkalmazás, amely ma már a Mac mellett a Windows oprendszereken is fut.

Gyártó: Apple Inc.
Megnevezés: iTunes
Verzió: 12.6.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 104 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
10 695
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (9 szavazat)

Mi az iTunes?

A zenék és videók futtatására alkalmas iTunes az Apple birodalom saját médialejátszója, amely több mint tízéves múlttal rendelkezik, és számos hihetetlen rekorddal büszkélkedhet. A Mac OS mellett most már a Windows operációs rendszereken is futó program segítségével a felhasználók egyszerűen és áttekinthetően élvezhetik saját zenéiket, filmjeiket, alkalmazásaikat és könyveiket. A fejlesztők ráadásul összekötötték az iTunes-t az Apple iStore-jával, így zökkenőmentes lett a vásárlás is. A program együttműködik az iPod-lejátszókkal is, valamint része a Mac gépekhez adott iLife csomagnak is. Az iTunes automatikusan kiegészíti az zenéidet a szám címével, az előadó nevével és az albumborítóval. A zenegyűjteményedhez pedig létrehozhatsz az aktuális hangulatodhoz passzoló lejátszási listát, legyen az futás, edzés vagy akár relaxálás.

iTunes használata

A rendkívül sokoldalú lejátszó képes a különböző audiók (CD, MP3, ACC) és videók futtatására, valamint egyszerű, áttekinthető kezelőfelülettel rendelkezik. A programban megtalálható az internetrádió, a konvertáló és a ripper funkció, emellett írhatunk optikai lemezt, megoszthatunk a segítségével MP3 zenéket, sőt, a különböző fájlokat és alkalmazásokat könnyedén letölthetjük vele az Apple weboldaláról. Az iTunes ezek mellett rendelkezik több grafikus effektussal, equalizerrel, ID szerkesztővel, és közvetlen eléréssel rendelkezik a Twitterhez, Facebookhoz és a Last.fm-hez.

itunes

A lejátszási lista segít a könnyebb csoportosításban, a zenekönyvtárban minden tárolt állomány megtalálható, a játékokkal kedvünkre szórakozhatunk, a megosztás segítségével pedig szinkronizálhatjuk egyéb hordozókkal a gyűjteményünket. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.