iTunes letöltés magyar ingyen | iTunes download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

iTunes

itunes letoltes Az iTunes az Apple saját médialejátszója, amely egy folyamatosan megújuló alkalmazás és elképesztő népszerűségnek örvend világszerte. A több mint tízéves iTunes ma már több milliárd zeneszám eladásával büszkélkedik. Együttműködik az iPod-okkal, valamint alkalmas arra is, hogy a felhasználó rajta keresztül vegye igénybe az Apple iStore szolgáltatásait. Az iTunes egy dinamikusan fejlődő alkalmazás, amely ma már a Mac mellett a Windows oprendszereken is fut.

Gyártó: Apple Inc.
Megnevezés: iTunes
Verzió: 12.6.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 104 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
10 306
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (9 szavazat)

Mi az iTunes?

A zenék és videók futtatására alkalmas iTunes az Apple birodalom saját médialejátszója, amely több mint tízéves múlttal rendelkezik, és számos hihetetlen rekorddal büszkélkedhet. A Mac OS mellett most már a Windows operációs rendszereken is futó program segítségével a felhasználók egyszerűen és áttekinthetően élvezhetik saját zenéiket, filmjeiket, alkalmazásaikat és könyveiket. A fejlesztők ráadásul összekötötték az iTunes-t az Apple iStore-jával, így zökkenőmentes lett a vásárlás is. A program együttműködik az iPod-lejátszókkal is, valamint része a Mac gépekhez adott iLife csomagnak is. Az iTunes automatikusan kiegészíti az zenéidet a szám címével, az előadó nevével és az albumborítóval. A zenegyűjteményedhez pedig létrehozhatsz az aktuális hangulatodhoz passzoló lejátszási listát, legyen az futás, edzés vagy akár relaxálás.

iTunes használata

A rendkívül sokoldalú lejátszó képes a különböző audiók (CD, MP3, ACC) és videók futtatására, valamint egyszerű, áttekinthető kezelőfelülettel rendelkezik. A programban megtalálható az internetrádió, a konvertáló és a ripper funkció, emellett írhatunk optikai lemezt, megoszthatunk a segítségével MP3 zenéket, sőt, a különböző fájlokat és alkalmazásokat könnyedén letölthetjük vele az Apple weboldaláról. Az iTunes ezek mellett rendelkezik több grafikus effektussal, equalizerrel, ID szerkesztővel, és közvetlen eléréssel rendelkezik a Twitterhez, Facebookhoz és a Last.fm-hez.

itunes

A lejátszási lista segít a könnyebb csoportosításban, a zenekönyvtárban minden tárolt állomány megtalálható, a játékokkal kedvünkre szórakozhatunk, a megosztás segítségével pedig szinkronizálhatjuk egyéb hordozókkal a gyűjteményünket. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.