Internet Explorer 11 letöltés magyar | Internet Explorer böngésző

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Microsoft Internet Explorer

Internet Explorer letöltés Az Internet Explorer 11 a már jól ismert Microsoft által fejlesztett böngésző, amelynek segítségével gyorsabban és biztonságosabban internetezhetünk, mint az eddigi verziókkal. Az Internet Explorer továbbra is támogatja a főbb webes szabványokat, a HTML5, a CSS3, a DOM specifikációkat. Bármilyen műveletet elvégezhetünk az interneten egyetlen érintéssel vagy a hagyományos kattintással. Egyik fontos újítása, hogy ez a kiadás már az iframe-eket Sandbox-ban futtatja.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Internet Explorer
Verzió: 11
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 29.2 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
24 780
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.34 (53 szavazat)

Mi az Internet Explorer?

A Windows Internet Explorer (korábban Microsoft Internet Explorer, rövidítve IE vagy MSIE), egy grafikus webböngésző, amely jelenleg minden Microsoft Windows operációs rendszer alapértelmezett beépített böngészője. Az Internet Explorer a legismertebb böngésző, a világpiacon a részesedése több mint 50%. Régebben sok kritika érte a Internet Explorert lassúsága miatt, de ez mára a múlté. Gyors és gördülékeny Az Internet Explorer 10 teljes mértékben kihasználja a Windows adottságait, szinte azonnal megnyitja és betölti a weboldalakat. A 10-es verzió már a Windows 8 új grafikus felületéhez is igazodik. A navigációs eszközök csak akkor jelennek meg, amikor szükség van rájuk egyébként rejtve vannak. A gyakran látogatott webhelyek kiemelten szerepelnek az előzmények között. Nagy hangsúlyt fektettek a biztonság és adatvédelemre. Az egyik legmegbízhatóbb SmartScreen technológia segítségével védelmet kapunk az internetes kártevőkkel szemben.

Az Internet Explorer története

A grafikus böngészők történelme a Tim Berners-Lee által fejlesztett World Wide Web nevű böngészővel kezdődött, majd a Marc Andreessen (NCSA) által fejlesztett, 1993 szeptemberében megjelent Mosaic-kal folytatódott. Később a Spyglass nevű cég megvásárolta a Mosaic licencét, hogy elkészítse saját webböngészőjét. A Spyglass Mosaic nem volt népszerű, de 1995-ben a Microsoft megvásárolta a licencét. A böngészőt továbbfejlesztették, és átnevezték Internet Explorerre.

Internet Explorer

Első kiadása az 1995-ben jelent meg a Windows 95 mellé. 1.5-ös változata a Windows NT számára készült, a 2.0-s verzió Windows 95 és NT majd Windows 3.11-re fejlesztették. Már akkor fellelhető volt az SSL, cookie támogatása is. 1996-ban a Microsoft végleg felvásárolta a szoftvert a Spyglass-tól és a Microsoft termékeinek fő építőköve lett. Fejlettsége megközelítette a Netscape Navigatorét, támogatta az ActiveX-et, a CSS-t, és a JavaScript-et is.

A Microsoft Internet Explorer magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.

Jelenlévők

Oldalainkat épp 66 vendég böngészi.

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel

Kapcsolódó cikkek