ImageMagick letöltés | ImageMagick Windows download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

ImageMagick

ImageMagick letöltés Az ImageMagick egy képszerkesztő program, amivel több mint kétszáz különféle képformátumot szerkeszthetünk. Különlegessége, hogy a képek módosítását parancssorból végezhetjük, így nem csak otthoni gépen, de akár szerveren keresztül is elvégezhetjük. A segítségével a grafikus interfész használata nélkül is végrehajthatjuk a grafikák szerkesztését. A program más szoftverekkel együttműködve thumbnail-eket is tud generálni, legnagyobb erőssége pedig, hogy képes a több száz formátum közötti konvertálásra.

Gyártó: ImageMagick Studio LLC
Megnevezés: ImageMagick
Verzió: 6.9.3
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 18.4 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 814
Kategória: Fotó & Kép / Fotószerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi az ImageMagick?

A szoftver ingyenesen letölthető és felhasználható, nyílt forráskódú, futtatható Linux, Windows, Mac Os X, iOS, Android OS platformokon és más Unix-alapú rendszereken is. Alapvető funkciója a bitmap képfájlok létrehozása, szerkesztése és konvertálása. A szoftver nyers kódként terjeszthető, így szabadon módosítható a felhasználók igényei szerint. Grafikus felhasználói felülete a lehető legegyszerűbb, azonban ennek igénybevétele nélkül is elvégezhető minden szerkesztési művelet. Az editálás rendesen parancssoron keresztül történik, ami nem csak letisztítja a folyamatot és lecsökkenti az erőforrásigényt, de alkalmazhatóságát is jelentősen kiterjeszti.

ImageMagick funkciók

A program támogatja gyakorlatilag az összes fontosabb képformátumot (többek között: DPX, EXR, GIF, JPEG, JPEG-2000, PDF, PhotoCD, PNG, Postscript, SVG, TIFF), s képes az ezek közötti konvertálásra. A képeket átméretezhetjük, vághatjuk, tükrözhetjük, forgathatjuk, számos lehetőségünk nyílik a színek módosítására, a képarány módosítására, a különféle torzítások kiküszöbölésére, illetve rengetegféle szűrő és effekt alkalmazására. A képekhez adhatunk keretet, hozzáadhatunk különféle formázott szövegeket is. A fenti funkciókon felül készíthetünk fotómontázsokat és gif animációkat is viszonylag egyszerűen.

ImageMagick

A szoftver számos operációs rendszeren futtatható, így többek között mobileszközökön és tableteken is. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.