Hard Time game download | Hard Time download pc

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Hard Time

hardtime A Hard Time nevű játék egy sötét jövőt tár elénk. A helyszín egy veszélyes város, ahol több a gyilkos és a bűnöző, mint a városlakó. Ebben a szörnyű helyzetben egy börtön azt reméli, hogy helyre tudja állítani ezt a veszélyes világot. A játékban le kell töltenünk büntetésünket, mint bárki más, majd meg kell próbálnunk elviselni a Southtown-i rezsim fárasztó javító eszközeit.

Gyártó: MDickie
Megnevezés: Hard Time
Verzió: 1.44
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 19.6 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
684
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.90 (5 szavazat)

Mi a Hard Time?

A Hard time játékban meg kell alkotnunk saját rabunkat. A börtönben 100 fogvatartott van és 12 különleges helyszín, mely teljes mértékben interaktív eszközökkel és bútorokkal van ellátva. A játék során avatárunkat nagyon sokféleképpen változtathatjuk. Nevet adhatunk neki, változtathatjuk külalakját, egészségügyi állapotát, karakterét, intelligenciáját, erejét és agresszivitását. A karakter létrehozása után el kell kezdenünk megismerkedni a többi börtönlakóval, és létre kell hoznunk magunknak egy ún. hírnevet.

A HardTime játék

A Hard time egyszerűen telepíthető és futtatható játék. A játék irányítása alatt használhatunk különféle gyorsbillentyűket, illetve az egér segítségével tudjuk irányítani a térre való rálátást. A karakterével a játékos szabadon felfedezheti a börtönt, és kapcsolatba léphet más elítéltekkel. Egyéb tevékenységei közé tartozik továbbá az edzés, a küzdelem vagy ennek gyakorlása, illetve a munka is. A munka segítségével pénzt lehet keresni, ami nagyon hasznos lehet a barátok megszerzésében és a hírnév növelésében.

Hard Time játék

Annak alapján, hogy milyen tevékenységeket végeztetünk karakterünkkel a legtöbbet, ennek egészségi állapota, ereje, hírneve növekedhet vagy csökkenhet. További információk a gyártó honlapján.