Hard Time game download | Hard Time download pc

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Hard Time

hardtime A Hard Time nevű játék egy sötét jövőt tár elénk. A helyszín egy veszélyes város, ahol több a gyilkos és a bűnöző, mint a városlakó. Ebben a szörnyű helyzetben egy börtön azt reméli, hogy helyre tudja állítani ezt a veszélyes világot. A játékban le kell töltenünk büntetésünket, mint bárki más, majd meg kell próbálnunk elviselni a Southtown-i rezsim fárasztó javító eszközeit.

Gyártó: MDickie
Megnevezés: Hard Time
Verzió: 1.44
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 19.6 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
563
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.75 (4 szavazat)

Mi a Hard Time?

A Hard time játékban meg kell alkotnunk saját rabunkat. A börtönben 100 fogvatartott van és 12 különleges helyszín, mely teljes mértékben interaktív eszközökkel és bútorokkal van ellátva. A játék során avatárunkat nagyon sokféleképpen változtathatjuk. Nevet adhatunk neki, változtathatjuk külalakját, egészségügyi állapotát, karakterét, intelligenciáját, erejét és agresszivitását. A karakter létrehozása után el kell kezdenünk megismerkedni a többi börtönlakóval, és létre kell hoznunk magunknak egy ún. hírnevet.

A HardTime játék

A Hard time egyszerűen telepíthető és futtatható játék. A játék irányítása alatt használhatunk különféle gyorsbillentyűket, illetve az egér segítségével tudjuk irányítani a térre való rálátást. A karakterével a játékos szabadon felfedezheti a börtönt, és kapcsolatba léphet más elítéltekkel. Egyéb tevékenységei közé tartozik továbbá az edzés, a küzdelem vagy ennek gyakorlása, illetve a munka is. A munka segítségével pénzt lehet keresni, ami nagyon hasznos lehet a barátok megszerzésében és a hírnév növelésében.

Hard Time játék

Annak alapján, hogy milyen tevékenységeket végeztetünk karakterünkkel a legtöbbet, ennek egészségi állapota, ereje, hírneve növekedhet vagy csökkenhet. További információk a gyártó honlapján.