Gimp letöltés ingyen magyarul | Gimp 2 download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Gimp

Gimp letöltés A GIMP egy platformfüggetlen ingyenes képszerkesztő program, amit nevezhetünk a Photoshop kistestvérének. Nagy tudású képmanipuláló program sok-sok funkcióval. Használhatjuk egyszerű rajzprogramként vagy képkonvertálásra, de profi minőségű fotóretusálásra is kiváló eszköz. Kezeli a rétegeket, átlátszóságot és a vektorgrafikus támogatottság is megtalálható. A beépített funkciók felett a programot plugin-ekkel bővíthetjük.

Gyártó: The GIMP Team
Megnevezés: Gimp
Verzió: 2.8.22
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 87.6 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
27 340
Kategória: Fotó & Kép / Fotószerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.48 (56 szavazat)

Mi a Gimp?

A GIMP a GNU Image Manipulation Program szavak kezdőbetűiből kapta nevét, ami egy bittérképes vektorgrafikus képszerkesztő program. A szoftver első verzióját 1995-ben Spencer Kimball és Peter Mattis fejlesztette és adta ki. Azóta számtalan fejlesztő adta hozzá szakmai tudását, jelenleg Manish Sing vezetésével önkéntesek csoportja tartja karban és tökéletesíti valamint plugin-eket írnak hozzá. A GIMP a GPL licence által szabadon felhasználható.

Gimp funkciói

A Gimp rajzeszközök sokaságát tartalmazza így például ecset, ceruza, elmosás, kivágás, satírozás, festékszórás... Használhatunk rétegeket, csatornákat, de alfa-csatorna támogatás is van benne. Többszintű visszavonás és újbóli végrehajtás lehetősége. Transzformációk alkalmazása többek közt forgatás, skálázás, torzítás, tükrözés. Élsimítás funkció Sub-pixel Sampling technikával.

GIMP

Kezeli az ismerhető összes képformátumot amik között konvertálhatunk is oda-vissza. (gif, jpg, gif, xpm, tiff, tga, mpeg, ps, pdf, pcx, bmp, ...) Memóriakezelése gazdaságos, amivel bármekkora képet szerkeszthetünk anélkül, hogy problémát jelentene számítógépünknek. A Gimp magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.