Fresh View multimedia organizer | Fresh View letöltés

 
Ingyenes programok információs portálja

Fresh View

Fresh View A Fresh View egy ingyenes képkezelő illetve médiakezelő szoftver, amely segítségével jelenleg összesen 86 különféle formátumú médiafájlt menedzselhetünk. Ezek között megtaláljuk a legfontosabb kép-, audió és videó formátumokat. A program segítségével kedvünkre rendezhetjük, többféle nézetben kategorizálhatjuk és rendszerezhetjük, megnyithatjuk és lejátszhatjuk a fájlokat, s azokból akár HTML alapú webalbumot is szerkeszthetünk.

Gyártó: FreshDevices Corp.
Megnevezés: Fresh View
Verzió: 8.40
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 2.0 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 690
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.90 (5 szavazat)

Mi a Fresh View?

A FreshView egy igen egyszerűen használható, ingyenes program, amelyet először 2010 júliusában publikáltak. Előnye, hogy freeware-ként is tartalmazza azon lehetőségek nagy részét, melyeket a professzionális képkezelő programok is. Nagy erőssége, hogy rengeteg kép- és videó formátumot támogat, s változatos lehetőségeket biztosít ezek rendszerezésére. Nem csak a megjelenítésre van lehetőségünk, de a fájlok konvertálására, nyomtatására vagy HTML-kódban létrehozott webalbumok kreálására is. Felhasználói felülete meglehetősen letisztult, használatához ezért nem szükséges komolyabb felkészültség.

Fresh View funkciók

A szoftver használatával lehetőségünk nyílik arra, hogy a számítógépünkön található médiafájlokat (kép-, audio- és videófájlokat) rendszerezve böngészhessük. Az állományokat több nézetben is megtekinthetjük. A program jelenleg összesen 86 különféle fájlformátumot támogat, ezek bármelyikét szabadon megjeleníthetjük, illetve lejátszhatjuk, így a program egyben médialejátszóként is használható, például zenehallgatásra vagy videók megtekintésére.

FreshView

A FreshView alkalmas arra is, hogy általa a támogatott fájlformátumok között konvertáljunk. A program Microsoft Windows operációs rendszereken futtatható. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.