Free Pdf to Word Doc Converter letöltés | Pdf Word konvertáló

 
Ingyenes programok információs portálja

Free PDF to Word Doc Converter

docxdoc converter A Free PDF to Word Doc Converter mint azt neve is jelzi, egyetlen fő feladata van, hogy Adobe PDF formátumú fájlokat Word dokumentumokká alakítson át gyorsan és hatékonyan. A PDF fájlokat másképpen nem egyszerű szerkeszteni, az Adobe szoftverek vagy más PDF szerkesztők megvásárlása pedig nem olcsó mulatság. A Converter segítségével megoldhatjuk a PDF fájlokban található szövegek és képek exportálását, így ezután egyszerűen szerkeszthetjük majd azokat.

Gyártó: Hello PDF
Megnevezés: Free PDF to Word Doc Converter
Verzió: 1.1
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 1.07 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
11 892
Kategória: Irodai szoftverek
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.11 (19 szavazat)

Mi a Free PDF to Word Doc Converter?

A szoftver a konvertálási folyamatot adatvesztés nélkül oldja meg, minden adatot eredeti formájában ültet át a két formátumtípus között. Így tehát megtartja többek között az eredeti tördelési beállításokat, a szövegformátumokat, illetve a beillesztett képeket is. Nem csak a mindennapi munka, de az otthoni feladatok során is nagyon hasznos, költségkímélő alkalmazás, amelynek használata mellett telepítése is nagyon egyszerű. Lévén igen kisméretű, letöltése is pillanatok alatt készen van, telepítése sem ütközik nehézségekbe, és erőforrásigényei is a lehető legminimálisabbak. A szoftvert úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a legtöbb Windows operációs rendszerrel.

Free PDF to Word Doc Converter használata

A program használatához nem kell profi szinten használnunk a számítógépet – bőségesen elegendőek az alapszintű felhasználói ismeretek is. Kezelői felülete letisztult, azonnal megtalálhatjuk rajta, amire szükségünk van.

Pdf Word konverter

A beállításokat saját igényeink szerint testre szabhatjuk – ezek javarészt arra vonatkoznak, hogy a program mennyit tartson meg az eredeti formázásból.